Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

Tiedotearkisto

Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Meillä on ilo kutsua Sinut mukaan keskustelemaan, kuinka Metsähallitus Kiinteistökehitys luo mahdollisuuksia alueelliselle elinkeinotoiminnalle. Kerromme kahdesta mielenkiintoisesta business casesta valtion mailta ja vesiltä, toisen matkailusta Syötteellä ja toisen suomalaisen ruokaketjun alkuvaiheilta. Puhumme myös Hossasta ja puurakentamisesta sekä esittelemme liiketoimintaan soveltuvia alueita eri puolilla Suomea. Osalla kohteista rakentamisen voi aloittaa heti, osalla kaavoitus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkona 7.11.
Miellyttävät puitteet keskustelulle ja verkostoitumiselle tarjoaa hotelli Lasaretti.

Lue lisää


Pudasjärvellä on pantu tuulemaan! 

Lue lisää


Lue lisää


Syyskuun erätontti-uutiskirjeessämme kerromme Kemijoen varressa sijaitsevista hyvin erämaisista Pykäläinen-Kuttusojan tonteista, Sodankylän Rajalan kylän tonteista ja Kuhmon Iivantiiran tonteista.

Lue uutiskirje

Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Metsähallitus tutkii jatkuvasti valtion maa- ja vesiomaisuutta eri näkökulmista. Yhtenä tavoitteenamme on löytää kestäviä liiketoimintamahdollisuuksia ja tuoda sitä kautta elinvoimaa ja yritysmahdollisuuksia eri puolille Suomea. Nyt olemme kartoittaneet ja pisteyttäneet yhdessä teknisen suunnittelun asiantuntijayrityksen CTS Engtec Oy:n kanssa valtion alueilta parhaiten datakeskusalueiksi sopivat kohteet.

Lue lisää


Metsähallitus Kiinteistökehitys on mukana yhdessä Oulun kaupungin kanssa kehittämässä Koitelinkosken aluetta. Oulun kaupunki järjestää avoimen haun Koitelin matkailualueen kehittäjän ja toteuttajan valitsemiseksi. Haun tavoitteena on saada niin kutsutulle Koitelikeskuksen alueelle toteuttaja. Metsähallitus puolestaan hakee operoijia Kiiminkijoen toiselle puolelle Koitelin Ruusulaaksoon.

Lue lisää


Metsähallituksen ensimmäinen #kiinteistöaamu järjestetään torstaina 31.5. Helsinki-Vantaan lentokentällä hotelli HIltonissa. Esittelemme tilaisuudessa erilaisia yritys- ja sijoittakohteitamme ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia. Paikalla on myös mm. Rukakeskus Oy:n toimitusjohtaja Ville Aho, joka kertoo uudesta Rukan laakson -kävelykylästä, RukaValley-hotellista ja Rukan kehittämisestä. Nyt on hyvä mahdollisuus päästä heti alusta mukaan uuden matkailukylän rakentamiseen!

Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää

X

Tutustu tontin ostajan & vuokraajan tietopakettiin