Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

Tervetuloa Rakenna ja Asu messuille Kuopioon 22.2. – 23.2.2020

Jaervitontti Leppaevirta RAmessut hel2020

Rakenna ja Asu -messut on kaikenikäisille suunnattu, Itä-Suomen vanhin ja suurin rakennus- ja sisustusalan ammatti- ja yleisötapahtuma. Messut järjestetään Kuopio-hallissa ja ne ovat avoinna yleisölle la ja su klo 10-17.

Metsähallitus on tapahtumassa mukana yhdessä Leppävirran kunnan ja muotoilija Hanna Karikosken kanssa osastolla F6. Meillä on Leppävirralla tarjolla tontteja joka lähtöön. On rantatontteja sekä vapaa-ajanasunnolle että omakotitalolle, on saaritontteja ja kuivanmaantontteja. Muistathan, että tonttimme voi myös vuokrata!

Rakenna ja Asu –messut tarjoavat vinkkejä ja ideoita muun muassa rakentamiseen, remontointiin, kiinteistöjen energiaratkaisuihin ja kierrätykseen. Tapahtumassa on mukana runsaasti mielenkiintoisia yrityksiä eri aloilta. Esillä ovat valmistalot, talotekniikka; energia, lämmitys ja ympäristötekniikka, keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, saunat, ovet, ikkunat, parvekkeet ja terassit, tulisijat ja takat, lattiapäällysteet, maalit, tapetit, laatat ja kaakelit, tontit, vakuutus- ja rahoituspalvelut, asunnonvälitys, kodin turvapalvelut, tietoliikennetekniikka, kodinkoneet, valaisimet, työkalut, julkaisut ja kirjallisuus, piha- ja puutarha, aurinkosuojatuotteet.

Tervetuloa messuille!

X

Tutustu tontin ostajan & vuokraajan tietopakettiin