Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

Röhkömukanmaan toinen vaihe on valmistumassa

Röhkömukanmaa 2 loma-asuntoalue on valmistumassa Ylläkselle Äkäslompolon puolelle. Alue sijaitsee erinomaisella paikalla Ylläksen hiihtokeskukseen johtavan tien läheisyydessä. Maapohjaltaan alue on mäntyinen kangasmaa ja osalta tonteista on erittäin kauniit tunturimaisemat.

Tältä alueelta on helppo lähteä ulos patikoimaan, hiihtämään, lumikenkäilemään tai vaikkapa maastopyöräilemään. Laskettelurinteet ovat vain noin kilometrin päässä ja Äkäslompolon kylän palveluihin on matkaa noin kolme kilometriä. 

Varauksen tekeminen

Röhkömukanmaa 2 -alueen kovan kysynnän vuoksi otamme uusista tonteista vain sitovia varauksia. Lisäksi pyydämme huomioimaan, että asiakas voi saada ensimmäisessä luovutusvaiheessa vain yhden tontin valmistuvalta alueelta. Jäljelle jääneiden tonttien myynti alkaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Jos samalle tontille on useita varauksia, arvomme tontin saajan. Tästä syystä asiakkaat voivat tehdä oman TOP-3 listauksen: ensimmäiseksi merkitset listaan tontin, jonka haluaisit saada ensisijaisesti.

Varauksia otetaan vastaan vain sähköpostitse osoitteeseen paula.pekkinen@metsa.fi 1.11.2021 klo 8:00-16:00 välisenä aikana.
​​​​​​​
Varauksen tulee sisältää seuraavat tiedot: 

 • Sähköpostiviestin otsikko: Varaus Röhkömukanmaa 2
 • Varaajan nimi:
 • Varaajan puhelinnumero: 
 • Varaajan osoite:
 • Oma TOP-3 -listaukseni Röhkömukanmaahan
  1. (esim. 283-1)
  2.
  3.
  Varaaja voi jättää vain yhden hakemuksen yhdestä tontista. Varaaja tarkoittaa yhtä perhettä, yksityishenkilöä tai yritystä.

Varaajan tulee toimittaa osoitetietonsa varauksen yhteydessä. Kauppa- tai vuokraussopimus laaditaan vain, mikäli varaajan nimi ja osoitetiedot vastaavat varaus- ja sopimuksen allekirjoitusvaiheessa. Puutteellisesti tehtyjä varauksia ei huomioida.

Kauppa- ja vuokrasopimusten allekirjoitus aloitetaan tammikuussa 2022.

Tonttien hinnat Röhkömukanmaa 2

Kaavakartasta (pdf-tiedosto) näette alueelle sijoittuvat tontit kortteleissa 283-297 poislukien kortteli 295.
Tontit myydään valmiina tiloina ja niiden pinta-alat tarkentuvat lohkomisen myötä.

Roehkoemukanmaa2 Tonttien hinnat

Liittymien hinnat

Vesi- ja viemäriliittymä: 40 € (alv 0%) /rakennusoikeusneliö.

Yhtiö perii vähintään päärakennukselle osoitetun rakennusoikeuden mukaisen maksun ja mikäli rakennusoikeus ylitetään, vesihuoltoyhtiö perii maksun myös ylityksen osalta.

Mikäli asiakas haluaa vesi-viemäriliittymän talousrakennukseen, hinnoitteluperiaate on sama kuin päärakennuksessa.

Lisäksi vesiyhtiö perii 1612 € suuruisen esivalmistelumaksun (sis. alv 24 %).

Sähköliittymä:
Sulake 2 x 25A  1900 € (alv 0%)
Sulake 3 x 25A  2660 € (alv 0%) (hintatieto 1.1.2021)

Valokuituliittymä:
Valokuitu tontin laidalta köyttövalmius mökkiin 1000 € (alv 0%), jäsenosuusmaksu 100 € (alv 0%), ylläpitomaksu 14,30 € (sis. alv 24%) (mikäli palvelua ei ole avattu käyttöön) + perusmaksu Mbsp:n koosta riippuen. (Perusmaksu sisältää verkonhoitomaksun.) (hintatieto 1.7.2021)

Yhtiöt perivät liittymämaksut kulloinkin voimassa olevien hinnastojensa mukaan. 

Tarvittaessa lisätietoja:

Paula Pekkinen
paula.pekkinen@metsa.fi
puh. 040 630 9119