Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x
Metsätilat

Kittilä, Suurfoundila (Valtatie)

Kuva 1/1 Avaa kuvat uuteen ikkunaan

Myydään kiva metsäpalsta Sunterinvuomalta Kittilän asutuskeskuksesta valtiontilasta nimeltä Suurfoudila. Palstan kokonaispinta-ala noin 8,3 hehtaaria, josta metsämaata 2,9 hehtaaria. Puustoa noin 280 m3. Nuorta ja varttunutta kasvatusmetsää 1,9 ha sekä uudistuskypsää metsää hehtaarin verran. Palstan keskellä on moottorikelkkailureitti ja sähkölinja. Todella hyvä puuhapalsta; myyntipuuta ja polttopuuta mukavasti tarjolla!

Perustiedot

Sijainti:
Kittilä , Suurfoundila (Valtatie), 99100 Kittilä
Tyyppi:
määräala
Kortteli / Kiinteistön nimi:
Suurfoudila
Velaton hinta:
12 000 €
Myyntihinta:
12 000 €
Ranta:
Ei rantaa
Kirjatut muut rasitukset, rasitteet ja valinnanrajoitukset :
taan saattaa kohdistua tilojen kulkuoikeuksia, palstalla on sähkölinja ja moottorikelkkailureitti.
Pinta-ala:
8,3 ha
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Lähetä sähköposti veijo.uusitalo@metsa.fi , jos haluat ostaa palstan tai Sinulla on kysyttävää tästä kohteesta. Vastaan sähköpostilla ajan, jonka jälkeen voimme olla yhteydessä asiasta. Voit myös lähettää viestin puhelimeeni 0400 -209922; ties vaikka soittaisin. Mikäli et puhelimella tavoita myyjäksi merkittyä henkilöä, kokeile Metsähallituksen keskuksen puhelinta 0205 64 100 ja kysy sieltä olisiko toinen Laatumaan Lapin maakauppias tavoitettavissa. Katso kohdetta miettiessäsi neuvoja nettisivuiltamme Laatumaa.com ja sieltä metsätilat ja edelleen ’ohjeita ostajalle’ ja ’hyvä tietää’. Pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä kauppa Metsähallituksen sisäisen päätöksentekomenettelyn takia. Kauppahinta koskee vain maapohjaa ja yleensä emme voi luovuttaa maapohjan mukana osuuksia yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin.

Muuta

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus:
261-405-172-8

Palvelut ja liikenneyhteydet

Ajo-ohje:
Palsta sijaitsee lähellä Kittilän asutusta ja kulkeminen on luontevinta jo olemassa olevia teitä ja uria pitkin.

Metsät ja pellot

Metsän ala:
2.9 ha
Metsän kuvaus:
Palstan kokonaispinta-ala noin 8,3 hehtaaria, josta metsämaata 2,9 hehtaaria. Puustoa noin 280 m3. Nuorta ja varttunutta kasvatusmetsää 1,9 ha sekä uudistuskypsää metsää hehtaarin verran.
Sijainti kartalla