Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

RAKENNUKSIA TONTILLE TAI SIIRRETTÄVÄKSI

Metsähallituksella on myytäviä rakennuksia laidasta laitaan: erämökeistä toimistorakennuksiin ja omakotitaloihin. Osa rakennuksista myydään omalle tontille, osa siirrettäväksi.

Ennen myyntiä teetämme mm. kuntokartoituksen, selvitämme kohteen suojelustatuksen, sähköistyksen, vesihuollon ja muita asioita kohteesta riippuen. Purettaviksi myytäviin haemme valmiiksi purkuluvan ja määrittelemme, miten esim. jätteet pitää käsitellä. Näin varmistamme, ettei ostajalle tule yllätyksiä kaupanteon jälkeen.

Osa rakennuksista myydään kiinteällä hinnalla tai tarjousten perusteella nettisivuillamme, osa huutokaupalla huutokaupat.com-sivustolla. Tarjouksen jättöön on yleensä aikaa pari kuukautta kohteen myyntiin tulosta. Kaikkien kohteiden huutokaupalle on määritetty päättymisaika, ja jokainen näkee mitä muut ovat valmiita maksamaan jolloin omaa tarjoustaan voi korottaa. Katso Metsähallituksen kohteet huutokauppasivustolla.

Kunta Myyntikohde Pinta-ala Kohteen tyyppi Hinta Kaava-alue
Nurmes Keskuskatu 32 52 m² kerrostalo 9 900 €
Inari Saariselkä Kaunispään asemakaava Jokostie 1, kortteli 9 9 600 m² rivitalo 2 700 000 €
Pello Sampantie 2-6 750 m² erillistalo Myydään tarjousten perusteella
Kolari Kolari, Teuravuoma 420 m² kerrostalo Myydään tarjousten perusteella
Näytä:

Ansalan kämpälle uusi elämä

Rakennuksen voi myös siirtää. Vanha rakennus tuo mukanaan oman historiansa, jonka päälle uudet tapahtumat luovat oman mielenkiintoisen kerroksensa. 

Lue lisää

Sattumalle mahdollisuus

Yrittäjänä toimiva Ari löysi uudet tilat liiketoiminnalleen ja 120 vuotta vanhan hirsihuvilan kodiksi perheelleen.

Lue lisää