Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

RAKENNUKSIA TONTILLE TAI SIIRRETTÄVÄKSI

Metsähallituksella on myytäviä rakennuksia laidasta laitaan: erämökeistä toimistorakennuksiin ja omakotitaloihin. Osa rakennuksista myydään omalle tontille, osa siirrettäväksi. Ennen myyntiä teetämme mm. kuntokartoituksen, selvitämme kohteen suojelustatuksen, sähköistyksen, vesihuollon ja muita asioita kohteesta riippuen. Purettaviksi myytäviin haemme valmiiksi purkuluvan ja määrittelemme, miten esim. jätteet pitää käsitellä. Näin varmistamme, ettei ostajalle tule yllätyksiä kaupanteon jälkeen.

Ilomantsi, Paksuniementie 26 C

Kuva 1/20 Avaa kuvat uuteen ikkunaan

Asiakkaan lukuun Honkarakenteen kerrosalaltaan 41 m2 Iso Pielinen loma-asunto, 32 m2 autotalli, 9 m2 puuvaja, kompostikäymälä sekä aittarakennusta varten valettu antura. Huvilan hirsikehä kolmen lamellin liimahirttä VLL 164 lev x 180 kork.

Tontti on tasainen ja hyvin puustoinen, ranta suoraan etelään avautuva. Koko tontin rantaviiva on hienoa hiekkaa. Ympärillä laajat eräalueet sekä Hattujärven kalastusmahdollisuudet.

Rakennukset ovat osittain keskeneräiset lähinnä vesikalusteiden sekä puuttuvien hormin ja tulisijojen osalta. Loma-asunnossa on vesi- ja viemäri valmius, talon ulkopuolista käyttövesikaivoa ja jätevesijärjestelmää ei ole rakennettu. Sähkökaapelointi ja valaistus on kaikkiin rakennuksiin ja myös venerantaan.

Kiinteistön sähköliittymä on irtisanottu. Sähköliittymän hinta 5.825 euroa ja mittarointimaksu 145 euroa. Sähköliittymän myy Pohjois-Karjalan Sähkö Oy, p. 0800 980 94.

Tästä "viittävaille" valmis projekti saatettavaksi loppuun! Kohteeseen tutustumisesta voi sopia tarkemmin ottamalla yhteyttä myyjään.

Tarjouksen tekijä sitoutuu eri sopimuksella ostamaan tontin tai tekemään siitä vuokrasopimuksen. Tontin perusvuosivuokra on 1500 euroa/vuosi sidottuna elinkustannusindeksiin tai myyntihinta 25.000 euroa.

Rakennuksista voi jättää tarjouksen sähköpostilla; juha.huttunen@metsa.fi tai kirjepostilla Metsähallitus, Juha Huttunen PL 1058 70101 KUOPIO.


Perustiedot

Sijainti:
Ilomantsi Hattuvaara, Paksuniementie 26 C, 82967 Hattu
Tyyppi:
mökki tai huvila
Kortteli / Kiinteistön nimi:
Kalapaikka
Myyntihinta:
1
Rakentaminen aloitettu:
2010
Kuvaus:
Iso Pielinen
Koko:
ei luokiteltu
Pinta-ala:
36 m²
Kokonaispinta-ala:
36 m²
Lisätietoja pinta-alasta:
Kerrosala: 41 m2
Kerros:
1 / 1
Ranta:
Oma ranta, järvi
Rannan kuvaus:
Hiekkaranta
Vesistön nimi:
Hattujärvi

Muuta

Lisätieto-ominaisuudet:
Oma sauna
Lisätietoja:
Tie perille,Talviasuttava
Rakennusmateriaali:
Hirsi

Tontti ja kaavoitus

Tontin kuvaus:
Myydään tai vuokrataan.
Tontin pinta-ala:
7 330 m²
Rakennusoikeus:
120 m²
Tontin omistus:
vuokrattu
Kaavoitustilanne:
ranta-asemakaava

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus:
146-402-20-55
Rakennukset:
autotalli, puuliiteri
Lisätietoa rakennuksista:
Autotallissa on lattialämmitys

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaalit:
Lamellihirsi
Kattotyyppi:
Harja
Kate:
Palahuopa
Katon kunto:
Hyvä

Sauna

Seinämateriaalit:
Kaakeli
Lattiamateriaalit:
Laatta
X

Tutustu tontin ostajan & vuokraajan tietopakettiin