Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

RAKENNUKSIA TONTILLE TAI SIIRRETTÄVÄKSI

Metsähallituksella on myytäviä rakennuksia laidasta laitaan: erämökeistä toimistorakennuksiin ja omakotitaloihin. Osa rakennuksista myydään omalle tontille, osa siirrettäväksi. Ennen myyntiä teetämme mm. kuntokartoituksen, selvitämme kohteen suojelustatuksen, sähköistyksen, vesihuollon ja muita asioita kohteesta riippuen. Purettaviksi myytäviin haemme valmiiksi purkuluvan ja määrittelemme, miten esim. jätteet pitää käsitellä. Näin varmistamme, ettei ostajalle tule yllätyksiä kaupanteon jälkeen.

Kankaanpää, Sävintie

Voipio on suuri tila, jossa on kaksi suurella työllä ainakin kesäaikana asumiskäyttöön otettavaa rakennusta sekä suuret talousrakennukset. Kohteella on kaksitoista rakennusta, osa romahtanut ja osa romahtamaisillaan. Vihteljärvi-Niemenkylä osayleiskaavassa kohde on kulttuurihistoriallisesti arvokasta sr-2 ja sr-3 kohdetta eikä sitä saa purkaa ilman pakottavaa syytä. Rakennukset on huonokuntoisia.

Kohde myydään tarjousten perusteella. Tarjousten viimeinen jättöpäivä on 16.11.2018. Tarjoukset osoitteella Marko Ihatsu, Metsähallitus, Haapasaarentie 18, 44500 Viitasaari. Kuoreen merkintä "Voipio".

Perustiedot

Sijainti:
Kankaanpää Vihteljärvi, Sävintie, 38720 Kankaanpää
Tyyppi:
omakotitalo
Myyntihinta:
1
Rakennusvuosi:
1870
Koko:
ei luokiteltu
Kunto:
ei luokiteltu
Ranta:
Oma ranta, joki

Muuta

Lisätietoja:
Tie perille
Rakennusmateriaali:
Puu,Hirsi

Tontti ja kaavoitus

Tontin kuvaus:
Koko pihapiiri on erittäin peitteinen. Pitkä heinikko, pensaat ja puut kasvavat aivan rakennusten vieressä. Kasvillisuudella on raivauksen tarve.
Tontin pinta-ala:
2,8 ha
Tontin omistus:
oma
Kaavoitustilanne:
osayleiskaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Vihteljärvi-Niemenkylä osayleiskaavassa kohde on kulttuurihistoriallisesti arvokasta sr-2 ja sr-3 kohdetta eikä sitä saa purkaa ilman pakottavaa syytä.

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus:
214-425-14-40
Rakennukset:
asuinrakennus, saunarakennus, aitta, navetta, puuliiteri, vaja
X

Tutustu tontin ostajan & vuokraajan tietopakettiin