Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

RAKENNUKSIA TONTILLE TAI SIIRRETTÄVÄKSI

Metsähallituksella on myytäviä rakennuksia laidasta laitaan: erämökeistä toimistorakennuksiin ja omakotitaloihin. Osa rakennuksista myydään omalle tontille, osa siirrettäväksi. Ennen myyntiä teetämme mm. kuntokartoituksen, selvitämme kohteen suojelustatuksen, sähköistyksen, vesihuollon ja muita asioita kohteesta riippuen. Purettaviksi myytäviin haemme valmiiksi purkuluvan ja määrittelemme, miten esim. jätteet pitää käsitellä. Näin varmistamme, ettei ostajalle tule yllätyksiä kaupanteon jälkeen.

Uusia rakennuksia koko ajan tarjolle

Käymme parhaillaan läpi Metsähallituksen rakennuskantaa ja laitamme sitä myyntiin kun kaikki tiedot kohteesta ovat selvillä ja edellytykset myyntiin ovat olemassa. Kohteita on laidasta laitaan: erämökeistä toimistorakennuksiin ja omakotitaloihin, puhumattakaan siirrettäväksi myytäviin.

Ennen myyntiä teetämme mm. kuntokartoituksen, selvitämme kohteen suojelustatuksen, sähköistyksen, vesihuollon ja muita asioita kohteesta riippuen. Purettaviksi myytäviin haemme valmiiksi purkuluvan ja määrittelemme, miten esim. jätteet pitää käsitellä. Näin varmistamme ettei ostajalle tule yllätyksiä kaupanteon jälkeen.

Jerisranta myynnissa w1

Osa rakennuksista myydään kiinteällä hinnalla, osa tarjousten perusteella. Tarjouksen jättöön on yleensä aikaa pari kuukautta sen myyntiin tulosta. Kannattaa seurata sivustoamme - täältä löytyvät kaikki myytävänä olevat kohteet.

Osa tarjouskohteista myydään Huutokaupat.com –sivuston kautta, jossa voi käydä tekemässä tarjouksen kätevästi sähköisessä muodossa. Kaikkien kohteiden huutokaupalle on määritetty päättymisaika, ja jokainen näkee mitä muut ovat valmiita maksamaan jolloin omaa tarjoustaan voi korottaa. Katso Metsähallituksen kohteet huutokauppasivustolla.

Jos tiedät jo mitä olet etsimässä, ota yhteyttä myyjiimme. Anna heille yhteystietosi ja he ilmoittavat, kun sopiva kohde tulee tarjolle. Näin mahdollinen sinun helmesi ei lipsahda ohitse ja pääset toteuttamaan pitkäaikaisen haaveesi. Odotamme yhteydenottoasi!