Käytämme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi.

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

x

Tietoa tästä palvelusta

Tällä sivulla on Laatumaan verkkopalvelun käyttöehdot ja rekisteriseloste.

Laatumaan verkkopalvelun käyttöehdot

Palvelun kuvaus
Laatumaan tuottaman ja ylläpitämän verkkopalvelun käyttämiseen sovelletaan näitä käyttöehtoja. Laatumaan verkkopalvelusta käytetään myöhemmin nimitystä: "Palvelu". Käyttäjä sitoutuu käyttämään Laatumaan www-palvelua lain ja hyvän tavan sekä näiden käyttöehtojen mukaisesti. Palvelu on maksuton.

Käyttöoikeus verkkopalvelussa julkaistavaan aineistoon
Laatumaan Palvelu kaikkine osineen on suojattu tekijänoikeudella tekijänoikeuslakien mukaisesti, eikä Käyttäjällä ole ilman etukäteen saatua suostumusta oikeutta levittää, julkaista, saattaa yleisön saataviin, kääntää tai muuttaa asiakirjoja tai aineistoja taikka luovuttaa niitä kolmannen käyttöön.

Henkilötietojen käsittely
Yhteydenotto- ja lisätietopyyntöjen lähettäneiden Käyttäjien henkilötietojen käsittely on selostettu Rekisteriselosteessa alempana tässä dokumentissa. Muusta www-sivuston käytöstä Laatumaa ei kerää yksittäistä käyttäjää koskevia tietoja.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Kyseessä on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivu tallentaa tietokoneellesi käydessäsi sivulla. Kaikkien verkkosivuillamme käytettyjen evästeiden tarkoitus on parantaa käytettävyyttä. Tarkoituksenamme ei ole kerätä arkaluontoista informaatiota käyttäytymisesi seuraamiseksi tai muutenkaan vaarantaa yksityisyyttäsi tai tietoturvaasi. Voit välttää evästeet muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön.

Sivustolla on käytössä myös kolmannen osapuolen mainostukseen käytettävä eväste (Google Adwords), jolla kohdennetaan markkinointia käyttäjäluettelon avulla Googlen mainosverkostoissa. Käyttäjä ei ole tunnistettavissa evästeeseen liitettävien tietojen perusteella. Aihepiiriin ja uudelleenmarkkinointiin perustuvassa markkinoinnissa noudatetaan mainostuskäytäntöä, joka on luettavissa täältä: https://support.google.com/adwordspolicy/answer/143465?hl=fi.

Käyttäjä voi halutessaan estää käyttäjäluetteloihin perustuvan Google Adwords-markkinoinnin osoitteessa http://www.google.com/settings/ads.

Palvelun tuottaminen ja ylläpitäminen
Laatumaalla on oikeus parantaa ja kaikin tavoin muuttaa Palvelun sisältöä ja rakennetta, sen tuote- ja tietokantavalikoimaa, ohjelmistoja, laitteistoja, toimituksellista sisältöä, palveluaikoja sekä muita palvelun osia. Laatumaa pyrkii tiedottamaan Palvelussa tapahtuvista, käyttäjän kannalta oleellisista muutoksista sekä katkoksista käyttäjälle etukäteen Palvelun välityksellä tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla. Muutokset astuvat voimaan heti, kun ne on toteutettu.

Laatumaa ei vastaa Palvelunsa kautta saavutettavien muiden palvelujen toimittajien sivustojen sisällöstä tai toiminnasta miltään osin.

Palvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Laatumaa ei takaa, että Palvelu toimii käyttökatkoitta tai virheettömästi. Laatumaalla on milloin tahansa oikeus ottaa Palvelu tai sen osa tilapäisesti pois käytöstä huollon, laitteistoasennuksen, järjestelmän liiallisen kuormituksen tai muun välttämättömän syyn vuoksi.

Vahingonkorvausvelvollisuus
Laatumaa ei vastaa teknisten vikojen, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista, tietoliikennehäiriöistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvasta tiedon viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta mahdollisesti käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Sovellettava laki
Palvelun käyttämiseen ja käyttöehtojen tulkintaan sovelletaan Suomen lakia.

Käyttöehtojen voimaantulo ja muuttaminen
Nämä käyttöehdot tulevat voimaan päivityshetkestä ja ovat voimassa toistaiseksi. Laatumaalla on oikeus muuttaa käyttöehtoja, ilmoittamalla uusista käyttöehdoista www.laatumaa.fi -palvelussa. Uudet käyttöehdot tulevat voimaan niiden www-palvelussa julkaisemisen ajankohtana.

Rekisteriseloste

Rekisterin nimi
Laatumaan asiakasrekisteri

Rekisterin www-osoite
www.laatumaa.fi

Rekisterinpitäjä
Metsähallitus Laatumaa
PL 94 (Vernissakatu 4)
01301 Vantaa
Puhelin 0206 39 4000
Y-tunnus: 0116726-7

Rekisterin käyttötarkoitus
Metsähallituksen/Laatumaan asiakkaan henkilötiedot rekisteröidään Metsähallituksen asiakastietojärjestelmään. Henkilötietojen käsittelyssä ja luovutuksessa noudatetaan henkilötietolakia (523/1999). Asiakkaalla on oikeus tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa.

Rekisteritietojen käyttötarkoitus on Laatumaan asiakassuhteiden hoito ja Laatumaan toiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Käyttötutkimuksissa asiakasrekisterin tietoja käytetään vain siten ettei yksittäistä käyttäjää voida tunnistaa.

Henkilötietoja voidaan käsitellä yksin tai yhdessä Metsähallituksen muiden henkilörekisterien henkilötietojen kanssa.
Henkilötietojen muuttaminen ja poistaminen tapahtuu ottamalla yhteys Laatumaahan. Ilmoituksen voi tehdä puhelimitse numerossa 0206 39 4000, sähköpostitse: Paula Pekkinen (etunimi.sukunimi@metsa.fi) tai kirjallisesti rekisterinpitäjän osoitteeseen.

Tarkastamispyynnöt tulee toimittaa aina kirjallisena sekä allekirjoitettuna rekisterinpitäjän osoitteeseen tai tarkastuspyynnön voi käydä tekemässä henkilökohtaisesti osoitteessa: Metsähallitus, Vernissakatu 4, 01300 Vantaa. Puhelimitse, sähköpostilla toimitettuja tai allekirjoituksettomia tarkastuspyyntöjä ei käsitellä.

Rekisterin tietosisältö
Etunimi
Sukunimi
Lähiosoite
Postinumero ja -toimipaikka
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Suoramarkkinointikielto
Asiakkaan itse ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

Rekisterin suojaus
Laatumaan sähköistä asiakasrekisteriä saavat käyttää vain ne henkilöt, joiden toimenkuvan kannalta se on tarpeellista. Nämä henkilöt voivat käyttää asiakastietoja vain henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla.
Asiakasrekisteriä pääsee tarvittaessa huoltotarkoituksessa käyttämään rekisteriä keräävän ohjelmiston huollosta ja toimivuudesta vastaava taho. Molemmilla tahoilla on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin.

Tietojen luovutus
Tietoja voidaan käyttää suoramainonnassa, etämyynnissä ja muussa suoramarkkinoinnissa sekä markkina- ja mielipidetutkimuksissa, mikäli asiakas ei ole kieltänyt rekisterinpitäjää luovuttamasta tietoja. Ilmoituksen kiellosta voi tehdä puhelimitse numerossa 0206 39 5559, sähköpostitse Anja Ikoselle (etunimi.sukunimi@metsa.fi) tai kirjallisesti rekisterinpitäjän osoitteeseen. Tietoja ei luovuteta EU -alueen ulkopuolelle.

X

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajan tasalla!