Kolari, 306, Ylläs, Ylläsjärvi Maisematie 2, Lännentie Kortteli 306, tontti 1

Pekkinen Paula
Pekkinen Paula Kiinteistökauppa-asiantuntija

Palvelut ja harrastusmahdollisuudet

 • Hiihto
 • Kalastus
 • Laskettelu
 • Metsästys
 • Retkeily

Tontin varustelu

 • Sähköliittymä
 • Vesiliittymä
 • Viemäröinti
Vapaa
 • Pinta-ala 1 220 m2
 • Rakennusoikeus 500 m2
 • Tyyppi Matkailukeskustontti
 • Myyntihinta 150 000 €
 • Kaava-alue Kolari, Ylläs, Ylläsjärvi Maisematie 2

Sijainti Kolari, Ylläs, Ylläsjärvi Maisematie 2, Lännentie , 95980, Ylläsjärvi
Alue Lappi
Kohteen tyyppi Matkailukeskustontti
Kortteli / Tontti 306, 1
Velaton hinta 150 000 €
Myyntihinta 150 000 €
Tontin pinta-ala 1 220 m2
Ranta Ei rantaa

Lisätietoja Tie perille
Vesiliittymä Kunnan
Viemäröinti Kunnan

Lisätietoja maksuista Vesihuolto: Tunturi-Lapin Vesi Oy, www.tunturilapinvesi.fi,
Sähkö: Tornionlaakson Sähkö Oy, www.tornionlaaksonsahko.fi

Tontin pinta-ala 1 220 m2
Rakennusoikeus 500 m2
Tontin omistus Oma
Kaavoitustilanne Asemakaava
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.

Kiinteistötunnus 273-402-107-223

Lisätietoja palveluista Ylläksen matkailukeskusten palvelut Ylläsjärvellä sekä Äkäslompolossa, laskettelurinteitä, latuja, vaellusreittejä, ravintoloita, kylpylä
Liikenneyhteydet Omalla kulkuneuvolla. lentokenttä Kittilässä ja Rovaniemellä, rautatie Kolarissa ja Rovaniemellä
Ajo-ohje Liikenneympyrystä ylös Hiihtokeskus Iso-Ylläkselle johtavaa tietä, ylikulkusillan jälkeen vasemmalle Lännentielle.
Tontit sijoittuvat katujen Lännentie ja Alalänsi varsille.


Kohde kartalla

Tule valitsemaan tonttisi ykköskohteesta Ylläkseltä. Maisematie 2 -alue sijaitsee Yllästunturin eteläpuolella, Ylläsjärven hiihtokeskuksen ytimessä laskettelurinteiden alapuolella ja latuverkoston vieressä. Alue on sijainniltaan erinomainen kohde omalle ja vuokrauskäyttöön tarkoitetulle loma-asunnolle.

Yllästunturilla on toisiinsa yhteydessä olevat laskettelukeskukset Ylläsjärven ja Äkäslompolon puolella. Keskuksiin pääsee laskettelemalla tai maanteitse maisemallisesti upeaa Maisematietä pitkin. Jokaisen laskettelutaidoille riittää eritasoisia rinteitä, joita on yhteensä yli 60. Ylläsjärven puolella rinteisiin voit nousta mukavasti gondolihissin kyydissä tai vaikkapa ottaa löylyt gondolisaunassa ja samalla ihailla upeaa Ylläksen tunturiluontoa. Murtomaahiihdon ystäville Ylläksellä on hoidettuja latuja yli 300 kilometriä.

Suomen kolmanneksi suurimmassa kansallispuistossa, neljän kunnan alueelle ulottuvassa Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa, on merkittyjä kävelyreittejä yhteensä noin 350 kilometriä. Ylläksellä riittää tekemistä monipuolisesti kaikenikäisille ympäri vuoden. Voit hiihtää, lumikenkäillä, patikoida tai maastopyöräillä kansallispuiston upeassa tunturiluonnossa. Jos uskallus riittää, Ylläsjärven puolella on mahdollisuus rullata alas tunturin rinnettä alamäkipyöräilyyn omistetulla alueella. Yllästunturin talvisen kauneuden voi kokea myös fatbikella. Läskipyörille on avattu luonnon keskellä kulkevia talvipyöräilyreittejä mm. tunturin itäpuolta pitkin Sport Resort Ylläkseltä Äkäslompoloon. Tai miksi et kokeilisi liukulumikenkäilyä, jossa karvapohjasukset yhdistävät lumikenkäilyn ja umpihankihiihdon parhaat puolet.

Kävelyetäisyydellä Maisematie 2:n alueelta on Ylläsjärven laskettelukeskukseen sijoittuvia palveluita, kylpylähotelli Saaga ja ravintoloita. Lähin kauppa on alhaalla Ylläsjärven kylässä sijaitseva K-market. Lisää ostos- ja ruokailumahdollisuuksia on Äkäslompolon puolella. Viettäessäsi lomaa Ylläksellä et välttämättä tarvitse omaa autoa. Lentäen pääset Kittilään ja junalla Kolariin. Kittilästä tai Kolarista matkustat mukavasti bussilla Ylläsjärvelle. Alla olevasta listasta valitsemalla saat näkyville tonttikohtaiset hinta- ym. tiedot. Voit tutustua kohteisiin myös 360-esityksen avulla. Tutustu ja ota yhteyttä myyjäämme, häneltä saat lisätietoja.

Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pekkinen Paula
Pekkinen Paula Kiinteistökauppa-asiantuntija 040 6309119

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi - kuulet ensimmäisten joukossa kohteisiimme liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Tilaa uutiskirje