Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

Ylläs – lomaparatiisi

Kimmo Peltomäki oli intohimoinen Lapin-kävijä jo 90-luvulla. Lapin-vierailuihin tuli sittemmin kymmenen vuoden tauko, joka kuitenkin päättyi kun Peltomäki osti vaimonsa ja vanhempiensa kanssa aiemmin vuokraamansa mökkitontin Ylläsjärveltä vuonna 2005.

Muitakin kohteita harkittiin, mutta Ylläs oli Peltomäille ykkönen. Kimmo Peltomäen mukaan Ylläksen lumitilanne ja kelkkailumaastot ovat vailla vertaa – puhumattakaan upeista maisemista, jotka vetosivat Peltomäistä jokaiseen. Kimmo Peltomäki kehuu myös alueen jatkuvasti kasvavia palveluita ja puhuu tietynlaisesta kotiseuturakkaudesta, joka tuntuu pätevän Lapissa yleisesti: ”Olen huomannut, että kun on kerran tullut Ylläsjärvelle, tykkää palata juuri sille puolelle tunturia. Sama tuntuu pätevän muihinkin.” Peltomäet arvostavat lisäksi sitä, mitä alueella on tarjota lapsiperheille. Tällä hetkellä pulkkamäet vetoavat perheen pieniin, mutta tulevaisuudessa paljon iloa tuottanevat alueen laskettelurinteet. Ulkoilumaastojen lisäksi lähistöllä sijaitseva kylpylä on perheen suuressa suosiossa.

Peltomäki kertoo olevansa erityisen tyytyväinen talotoimittajien ripeän toiminnan lisäksi siihen, että rakennusluvat tontille hoituivat sujuvasti. Mies myös suosittelee varustamaan hyvin: tällöin mökillä kelpaa viettää pidempiä aikoja. Peltomäkien mökillä viihtyvät perheen lisäksi sukulaiset ja tuttavat. Peltomäki toteaakin, että vuotuiset ylläpitokustannukset olisivat helposti katettavissa tuloilla, joita mökin osittainen vuokraaminen tuottaisi.

X

Tutustu tontin ostajan & vuokraajan tietopakettiin