Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x
Tontit

Kolari, Ylläs Äkäslompolo Röhkömukanmaa (275/1) Kuusipolku

Varattu 07.05.2021 asti

Loma-asuntotontti mäntyä kasvavaa kangasmaata, erinomaisella paikalla, ylhäällä Ylläksen hiihtokeskukseen johtavan tien läheisyydessä. Täältä omalta loma-asunnoltasi on helppo lähteä ulos patikoimaan, hiihtämään, lumikenkäilemään tai vaikkapa maastopöräilemään. Laskettelurinteet ovat vain noin kilometrin päässä ja Äkäslompolon kylän palveluihin matkaa on noin kolme kilometriä. Tunturiin johtavan tien vastapuolella on Metsähallituksen Luontokeskus Kellokas, jossa voi viettää vaikkapa sadepäivää tutustumalla vaihtuviin näyttelyihin ja suunnitella seuraavan päivän retkeä. Pallas-Ylläs kansallispuisto alkaa Kellokkaan takapihalta.
Tontti on mahdollista ostaa omaksi tai vuokrata. Lisätietoja vuokrauksesta myyjältä ja kohdassa kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset.

Perustiedot

Sijainti:
Kolari , Ylläs Äkäslompolo Röhkömukanmaa (275/1) Kuusipolku, 95970 Äkäslompolo
Tyyppi:
matkailukeskustontti
Kortteli / Kiinteistön nimi:
275
Velaton hinta:
65 600 €
Myyntihinta:
65 600 €
Ranta:
Ei rantaa

Muuta

Lisätietoja:
Tie perille
Kiinteistön vesijohto:
Oma
Viemäri:
Oma

Kustannukset

Lisätietoa maksuista:
Tontin oston tai vuokrauksen yhteydessä ostaja/vuokralainen lunastaa vesi- ja viemäriliittymän.
Liittymämaksu ei sisällä vesilaitoksen erikseen liittymäsopimuksen teon yhdessä perimää vesihuollon esivalmistelumaksua (esivalmistelumaksu sisältää liitoksien teon runkoverkostoon kaivuineen, tarvikkeineen ja asennuksineen).
Liittymäsopimus tehdään vesihuoltoyhtiön Tunturi-Lapin Vesi Oy:n kanssa, www.tunturilapinvesi.fi.
Mikäli tonteille rakennetaan muita lämpimiä viemäröitäviä tiloja (+t30) niiden liittymismaksut (v. 2020 40 €/kr-m2) perii Tunturi-Lapin Vesi Oy sopimusten teon yhteydessä.
Sähkö:Torniolaakson Sähkö Oy www.tornionlaaksonsahko.fi

Tontti ja kaavoitus

Tontin kuvaus:
Hyvä mäntykankainen tontti.
Tontin pinta-ala:
1 418 m²
Rakennusoikeus:
160 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Rakennusoikeuden lisäksi tontilla saa rakentaa talousrakennuksen rakennusoikeudeltaan 30 kr-m2. Julkisivun rakennusmateriaali on höylähirsi, väri kuultava harmaa.
Tontin omistus:
oma
Kaavoitustilanne:
asemakaava
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Tontin voit aina vuokrata. Indeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus:
273-402-105-132

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista:
Äkäslompolon kylän palvelut, ravintoloita ja ruokapaikkoja, K-market,jossa myös rauta- ja urheilukaupan tuotteita, tiloissa myös apteekki, alko ja pankkiautomaatti. Samassa pihassa olevassa kauppakeskuksessa on lukuisia liikkeitä. Pihalla on tankkauspiste. Kylässä toimii Lääkäriasema MediYlläs. Äkäslompolossa järjestetään konsertteja ja muuta ohjelmaa. Kylän keskellä olevassa kappelissa voi käydä hiljentymässä taikka osallistumassa siellä järjestettäviin tilaisuuksiin.
Liikenneyhteydet:
Omalla kulkuneuvolla, rautatie Kolariin ja Rovaniemelle, lentokenttä Kittilässä ja Rovaniemellä.
Sijainti kartalla