Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

OSTA TAI VUOKRAA TONTTI

Tontin hankkiminen Metsähallitukselta on turvallista ja helppoa. Laatumaa -tontit sijaitsevat valtion mailla eri puolilla Suomea: jokien ja järvien rannoilla sekä tuntureilla.

Saatavilla on reilu tuhat rantatonttia ja matkailukeskustonttia. Suurin osa on lomarakentamiseen tarkoitettuja mökkitontteja. Meillä on myös omakotirakentajalle ja liiketoimintaan sopivia kohteita.

Avaa koko teksti Avaa koko teksti

Ranua, Ranua Simojärvi Koivusaari

Kuva 1/2 Avaa kuvat uuteen ikkunaan
Varattu 06.07.2018 asti

Simojärven Välttämönselällä Koivusaaressa oleva tontti, jonka voit ostaa tai vuokrata. Saaressa on yhteensä 8 tonttia. Tontille kulkua varten Matoniemeen on varattu venepaikka ja parkkipaikka mökkiläisille, josta noin 1,9 km matka vesitse saareen. Veneväylä saaren ympäri, jota pitkin pääsee myös isommille Simojärven selille. Simojärven runsasta kalakantaa voit verottaa vieheillä tai pyydyksillä, Simojoen lähtöpaikka lähellä. Lisäksi mantereelta löytyy laajat valtionmaat metsästykseen, marjastukseen ja muihin eräharrastuksiin. Lisätietoja luvista www.eräluvat.fi, metsästysalue 2619 Ranua, kalastus 2003 Ranua-Tervola-Simo.

Perustiedot

Sijainti:
Ranua Simojärvi, Ranua Simojärvi Koivusaari, 97700 Ranua
Tyyppi:
vapaa-ajan tontti
Velaton hinta:
9 500 €
Myyntihinta:
9 500 €
Ranta:
Oma ranta, järvi
Vesistön nimi:
Simojärvi

Muuta

Lisätietoja:
Sijaitsee saaressa

Tontti ja kaavoitus

Tontin kuvaus:
Tontin voit aina vuokrata. Indeksiin sidottu vuosivuokra on 570 Euroa. Vuokrattuasi tontin voit ostaa sen kesken vuokrakauden, mikäli vuokrasopimuksessa on osto-optio.
Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.

Tontin pinta-ala:
6 986 m²
Rakennusoikeus:
150 m²
Tontin omistus:
oma
Kaavoitustilanne:
osayleiskaava
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Tontille saa rakentaa yhden loma-asunnon. Loma-asunto rakennettava vähintään 40 m:n ja rantasauna 25 m:n etäisyydelle rantaviivasta. Rakennuspaikalle tulee rakentaa kuiva- tai kompostikäymälä. Pesu- ja talousvesiä varten järjestettävä imeytyskenttä.

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus:
683-893-12-1 määräala

Alueen muut tontit

Tunnus Kortteli Tontti Pinta-ala Vuokra Hinta Varaustilanne
9832700 5 6 727 m² 9 500 € Vapaa
9456865 6 7 308 m² 9 500 € Vapaa