Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x
Tontit

Jämsä, Iso-Taula (2)

Iso-Taulan rantatontille rakennat helposti valoisan rentoutumispaikan, myös tontin takamaasto kasvaa nuorta puustoa joka ei varjosta. Puustoa löytyy silti näkösuojaksikin tarvittaessa. Tontilla on korkeuseroa sopivasti kivaan näköalaan järvelle.

Järveltä löytyy mukavasti kokoa vaikka soudella ilta-auringossa, sen pituus on noin 2,5 km. Omaa rantaviivaa tontilla on 51 m.

Iso-Taula sijaitsee näppärällä paikalla, Tampereelta ajaa sinne vain tunnin ja Jyväskyläänkin vähän reilun. Soratietäkään ei tarvitse pitkälti ajella, pikitieltä tontille on alle 2 km ja tie vie perille tontin rajalle saakka. Palvelut kauppoineen sijaitsevat lähellä, Vilppulan ja Mäntän keskustaan ajaa vain vartin.

Perustiedot

Sijainti:
Jämsä , Iso-Taula (2), 35530 Jämsä
Tyyppi:
rantatontti
Kortteli / Kiinteistön nimi:
Pitkämäki
Velaton hinta:
27 000 €
Myyntihinta:
27 000 €
Koko:
ei luokiteltu
Ranta:
Oma ranta, järvi
Vesistön nimi:
Iso-Taula

Muuta

Lisätietoja:
Tie perille

Tontti ja kaavoitus

Tontin kuvaus:
Tontti on valmiiksi lohkottu omaksi kiinteistöksi ja se on merkattu maastoon. Paikan päällä voi käydä tutustua oma-aloitteisesti itselle parhaiten sopivaan aikaan.

Vuokrattaessa vuosivuokra 6% tontin hinnasta ja vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin, ei muita tarkistuksia vuokrakauden (40 vuotta) aikana. Sopimuksella vapaa siirto-oikeus ja tontin ostomahdollisuus milloin tahansa.
Tontin pinta-ala:
3 140 m²
Rakennusoikeus:
150 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Jämsän kaupunki

Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 150 m2. Paikalle saa rakentaa yhden loma-asunnon sekä tarpeellisia talous- ja saunarakennuksia. Erillisen saunarakennuksen kerrosala saa olla enintään 25 m2 ja savusaunan kerrosala enintään 15 m2. Mikäli saunarakennukset tehdään kytkettynä, yhteinen kerrosala saa olla enintään 30 m2.

Loma-asuin- ja talousrakennuksen etäisyyden rannasta tulee olla vähintään 30 m. Saunarakennuksen ja erillisen savusaunan tai kytkettyjen saunarakennuksen ja savusaunan etäisyyden rannasta tulee olla vähintään 15 m rantaviivasta.

Katsothan tarkemmat kaavamääräykset liitteestä "KAAVAMÄÄRÄYKSET".
Tontin omistus:
oma
Kaavoitustilanne:
osayleiskaava

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus:
182-440-3-2

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista:
Vilppulan ja Mäntän keskusta noin 15 min.
Ajo-ohje:
Tie nro 58-Metsärannantie-tonttie

Alueen muut tontit

Tunnus Kortteli Tontti Pinta-ala Vuokra Hinta Varaustilanne
9831147 Pitkäranta 1 2 980 m² 28 000 € Vapaa
9819141 Pitkärinne 3 3 280 m² 30 000 € Vapaa
Sijainti kartalla