Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x
Tontit

Kemijärvi, Kemijärvi, Termusniemi RA 3-1

Varattu 30.06.2020 asti

Termusniemen ranta-asemakaava sijaitsee rauhallisella paikalla Kemijärven rannalla, noin 10 km päässä Kemijärven keskustasta. Alueella on tarjolla kuusi valmiiksi lohkottua omarantaista loma-asuntotonttia ja ne sijoittuvat loivaan, helppokulkuiseen länsirinteeseen. Alueelle on rakennettu kaavatie Metsähallituksen toimesta. Alueella ei ole keskitettyä sähkö- eikä vesihuoltoa.

Tontti RA 3-1 (Petäjärinne) on puustolataan nimensä mukaisesti mäntyvoittoinen ja maapohjaltaan kuivaa varvikkoa. Tontille on osoitettu rakennusoikeutta 150 kr-M2. Tontille johtava kaavatie sijaitsee aivan tontin takana, ostaja tai vuokraaja rakentaa kaavanmukaisen pistotien tontille omalla kustannuksellaan.

Kemijärvi on sännöstelty järvi. Kesäisin Kemijärveen juoksutetaan vettä, talvisin sitä ohjataan järvestä pois. Kemijärven ylävesipinnan nosto on huomioitu kaava-alueen rakennuspaikkojen sijoittamisessa tonteilla.

Perustiedot

Sijainti:
Kemijärvi Termusniemi, Kemijärvi, Termusniemi RA 3-1, 98100 Kemijärvi
Tyyppi:
erätontti
Kortteli / Kiinteistön nimi:
Petäjärinne
Velaton hinta:
26 500 €
Myyntihinta:
26 500 €
Koko:
ei luokiteltu
Ranta:
Oma ranta
Vesistön nimi:
Kemijärvi

Muuta

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala:
6 801 m²
Rakennusoikeus:
150 m²
Tontin omistus:
oma
Kaavoitustilanne:
ranta-asemakaava
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Tontin voit aina vuokrata. Indeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta.Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus:
320-401-257-5

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista:
Kemijärven kaupungin palvelut 10 km.
Ajo-ohje:
Kemijärven keskusta - Aja 800 m ja poistu liikenneympyrän toisesta liittymästä tielle Halosentie- Aja 7,4 km ja käänny tielle Termusnimentie- Aja 2 km ja käänny rinnettä kohden vasemmalle - aja 900 m jolloin saavut tonteille.

Alueen muut tontit

Tunnus Kortteli Tontti Pinta-ala Vuokra Hinta Varaustilanne
9644053 Louhikumpu 0 8 208 m² 26 000 € Vapaa
Sijainti kartalla
X

Tutustu tontin ostajan & vuokraajan tietopakettiin