Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x
Tontit

Kemijärvi, Kemijärvi, Termusniemi RA 2-2

Varattu 22.07.2020 asti

Termusniemen ranta-asemakaava sijaitsee rauhallisella paikalla Kemijärven rannalla, noin 10 km päässä Kemijärven keskustasta. Alueella on tarjolla kuusi valmiiksi lohkottua omarantaista loma-asuntotonttia ja ne sijoittuvat loivaan, helppokulkuiseen länsirinteeseen. Alueelle on rakennettu kaavatie Metsähallituksen toimesta. Alueella ei ole keskitettyä sähkö- eikä vesihuoltoa.

Tontti RA 2-2 (Louhikumpu) on korttelin RA 2 keskimmäinen tontti. Tontti on maapohjaltaa kuivaa varvikkoa, tontin takaosa on kivikkoinen. Tontille on osoitettu rakennusoikeutta 150 kr-M2. Tontit ostaja tai vuokraaja rakentaa kaavanmukaisen pistotien tontille omalla kustannuksellaan.

Kemijärvi on sännöstelty järvi. Kesäisin Kemijärveen juoksutetaan vettä, talvisin sitä ohjataan järvestä pois. Kemijärven ylävesipinnan nosto on huomioitu kaava-alueen rakennuspaikkojen sijoittamisessa tonteilla.

Perustiedot

Sijainti:
Kemijärvi Termusniemi, Kemijärvi, Termusniemi RA 2-2, 98100 Kemijärvi
Tyyppi:
erätontti
Kortteli / Kiinteistön nimi:
Louhikumpu
Velaton hinta:
26 000 €
Myyntihinta:
26 000 €
Koko:
ei luokiteltu
Ranta:
Oma ranta
Vesistön nimi:
Kemijärvi

Muuta

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala:
8 208 m²
Rakennusoikeus:
150 m²
Tontin omistus:
oma
Kaavoitustilanne:
ranta-asemakaava
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Tontin voit aina vuokrata. Indeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta.Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus:
320-401-257-3

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista:
Kemijärven kaupungin palvelut 10 km.
Ajo-ohje:
Kemijärven keskusta - Aja 800 m ja poistu liikenneympyrän toisesta liittymästä tielle Halosentie- Aja 7,4 km ja käänny tielle Termusnimentie- Aja 2 km ja käänny rinnettä kohden vasemmalle - aja 900 m jolloin saavut tonteille.

Alueen muut tontit

Tunnus Kortteli Tontti Pinta-ala Vuokra Hinta Varaustilanne
9595092 Petäjärinne 0 6 801 m² 26 500 € Varattu
Sijainti kartalla