Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x
Tontit

Jämsä, Pirttijärvi (2/1)

Pirttijärven rantatontille rakennat helposti rentoutumispaikan, jossa on hienot näkymät järvelle. Valoisalla tontilla puusto on valmiiksi käsitelty sopivaksi mökkiympäristöä varten. Tontilla on korkeuseroa sopivasti kivaan näköalaan järvelle.

Järven koko soveltuu mainiosti vaikka souteluun ilta-auringossa. PIrttijärven pituus on reilut 2 km ja sen veden ekologinen tila on luokiteltu hyväksi. Omaa rantaviivaa tontilla on 66 m.

Pirttijärvi sijaitsee näppärällä paikalla, Tampereelta ajaa paikalle vain tunnin ja Jyväskylästäkin vähän reilun. Soratietäkään ei tarvitse pitkälti ajella, pikitieltä tontille on noin 2 km ja tie vie perille tontin rajalle saakka. Palvelut kauppoineen sijaitsevat lähellä, Vilppulan ja Mäntän keskustaan ajaa vain vartin.

Perustiedot

Sijainti:
Jämsä , Pirttijärvi (2/1), 35530 Jämsä
Tyyppi:
rantatontti
Kortteli / Kiinteistön nimi:
2/Rasinrinne
Velaton hinta:
37 000 €
Myyntihinta:
37 000 €
Koko:
ei luokiteltu
Ranta:
Oma ranta, järvi
Vesistön nimi:
Pirttijärvi

Muuta

Lisätietoja:
Tie perille

Tontti ja kaavoitus

Tontin kuvaus:
Sähköliittymän saatavuutta ja hintaa voi tiedustella Elenialta (https://www.elenia.fi/sahko/liittyman_hinnoittelu).

Tontille saa hankittua vesiliittymät liittymällä Pohjois-Kuoreveden vesiosuuskuntaan, liittymisen hinta 100e + 9800e (tarkemmat tiedot liitteen linkistä tai www.pohjois-kuorevedenvesiosuuskunta.fi).

Tontti on valmiiksi lohkottu omaksi kiinteistöksi ja se on merkattu maastoon. Paikan päällä voi käydä tutustua oma-aloitteisesti itselle parhaiten sopivaan aikaan.

Vuokrattaessa vuosivuokra 6% tontin hinnasta ja vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin, ei muita tarkistuksia vuokrakauden (40 vuotta) aikana. Sopimuksella vapaa siirto-oikeus ja tontin ostomahdollisuus milloin tahansa.
Tontin pinta-ala:
4 280 m²
Rakennusoikeus:
150 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Jämsän kaupunki

Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 150 m2. Paikalle saa rakentaa yhden loma-asunnon sekä tarpeellisia talous- ja saunarakennuksia. Erillisen saunarakennuksen kerrosala saa olla enintään 25 m2 ja savusaunan kerrosala enintään 15 m2. Mikäli saunarakennukset tehdään kytkettynä, yhteinen kerrosala saa olla enintään 30 m2.

Loma-asuin- ja talousrakennuksen etäisyyden rannasta tulee olla vähintään 30 m. Saunarakennuksen ja erillisen savusaunan tai kytkettyjen saunarakennuksen ja savusaunan etäisyyden rannasta tulee olla vähintään 15 m rantaviivasta.

Katsothan tarkemmat kaavamääräykset liitteestä "KAAVAMÄÄRÄYKSET".
Tontin omistus:
oma
Kaavoitustilanne:
osayleiskaava

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus:
182-440-3-6

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista:
Vilppulan ja Mäntän keskusta noin 15 min.
Ajo-ohje:
Tie nro 58-Metsärannantie-Välivuorentie-tonttie
Sijainti kartalla