Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x
Tontit

Kemijärvi, Kemijärvi, Hiipanniemi RA 6 Tontti 6

Varattu 26.10.2020 asti

Hiipanniemen tontit sijaitsevat kirkasvetisen ja kauniin Kemijärven rannalla, vain n. 30 km päästä Kemijärven keskustasta. Kaikki alueen tontit rajoittuvat rantaan ja tonteilta on kauniit näkymät järvelle. Pääsytien rakentamisesta Hiipanniementieltä tonteille vastaa tontin omistaja/haltija. Alueella ei ole kunnallistekniikkaa eikä sähköistystä. Maastollisesti Hiipanniemen alue on kumpuilevaa ja kivikkoista. Tontit 1-5 sijaitsevat Hiipanniemen itä- ja tontit 6-10 länsirannalla.

Tontilla on oma ihana luoteeseen avautuva lahdelma. Ranta on kovapohjainen ja matala, osaksi kivikkoinen. Maastonmuodoiltaan tontti on kumpuileva. Läheiseltä yksityistieltä etäisyys tontille linnunteitse on n.230 m.

Perustiedot

Sijainti:
Kemijärvi Hiipanniemi, Kemijärvi, Hiipanniemi RA 6 Tontti 6, 98400 Isokylä
Tyyppi:
rantatontti
Kortteli / Kiinteistön nimi:
RA 6
Velaton hinta:
13 500 €
Myyntihinta:
13 500 €
Ranta:
Oma ranta, järvi
Rannan kuvaus:
Kovapohjainen hiekkaranta, kivikkoisuutta
Vesistön nimi:
Kemijärvi

Muuta

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala:
3 473 m²
Rakennusoikeus:
150 m²
Tontin omistus:
oma
Kaavoitustilanne:
osayleiskaava
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Tontin voi myös vuokrata. Elinkustannusindeksiin sidottu perusvuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuosivuokra on sidottu sopimuksen tekovuotta edeltävän vuoden elinkustannusindeksin keskiarvolukuun.
Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Vuokrauksessa tarkistamme luottotiedot.
Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus:
320-893-15-1

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista:
Kemijärven kaupungin palvelut n. 30 km.
Liikenneyhteydet:
Veneellä, omalla autolla
Ajo-ohje:
Kemijärveltä:
Kemijärvi-Isokylä tietä nro 5 n. 10 km.
Käännytään oikealle Perä-Posion tielle nro 945 jota ajetaan n.18 km.
Käännytään oikealle (Kallioranta 3) viitan kohdalta ja tätä soratietä ajetaan n. 1,5 km jonka jälkeen käännytään vasemmalle soratielle (Ailangan leirikeskus 10) viitan kohdalta ja tätä soratietä ajetaan n. 5 km jonka jälkeen käännytään vasemmalle Huhtavaarantielle jota ajetaan n. 4,5 km ja käännytään oikealle Hiipankanaankaan soratielle jota ajetaan perille kääntöpaikalle asti (n.5km).
Sijainti kartalla