Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x
Tontit

Perho, Syrjäjärvi (1/3) Palokankaanhaara Kortteli 1, tontti 3

Kuva 1/13 Avaa kuvat uuteen ikkunaan

Omaa rauhaa ja erämaista luontoa kaipaavalle rantatontti Syrjärven rannalla. Syrjäjärvi sijaitsee n. 18 km Perhon kuntakeskuksesta itään päin hyvien tieyhteyksien päässä. Kivijärventieltä on lyhyt metsäautotie tontille. Tontti laskeutuu loivasti rantaan.

Syrjäjärvi on keskikokoinen (pinta-ala n. 52,5 ha) järvi Perhonjoki-päävesistössä. Tontti aukeaa lounaaseen päin, joten aurinkoisella säällä auringon paisteesta saa nauttia miltei koko päivän.

Alueella on hyvät metsästys-, kalastus- ja retkeilymahdollisuudet. Salamajärven kansallispuisto sijaitsee alle 10 km etäisyydellä. Siellä voit vaeltaa metsäpeuran jäljillä Peuran polulla ja kalastaa taimenta kansallispuiston puhtaissa vesissä.

Perustiedot

Sijainti:
Perho , Syrjäjärvi (1/3) Palokankaanhaara Kortteli 1, tontti 3, 69980 Perho
Tyyppi:
rantatontti
Kortteli / Kiinteistön nimi:
1
Velaton hinta:
20 000 €
Myyntihinta:
20 000 €
Ranta:
Oma ranta, järvi
Vesistön nimi:
Syrjäjärvi

Muuta

Lisätietoja:
Tie perille

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala:
5 039 m²
Rakennusoikeus:
160 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Rakennuspaikalle saa rakentaa loma-asunnon sekä saunan ja talousrakennuksia. Loma-asunnon kerrosala saa olla enintään 120 k-m2 ja rakennusten yhteenlaskettu kerrosala enintään 160 k-m2. Loma-asunto on sijoitettava vähintään 20 metrin päähän rannasta ja sauna vähintään 10 metrin päähän rannasta.
Tontin omistus:
oma
Kaavoitustilanne:
rantakaava
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Tontin voi myös vuokrata. Vuosivuokra (6 % myyntihinnasta) on sidottu elinkustannusindeksiin. Vuokraopimuksessa on vapaa siirto-oikeus.

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus:
584-401-217-12

Palvelut ja liikenneyhteydet

Ajo-ohje:
Perhosta 6,3 km tietä nro 13 Kyyjärven suuntaan, josta vas. (viitta Kivijärvi 34). Tietä nro 6520 Kivijärven suuntaan 10,4 km, josta vas. (viitta Koirasalmi 10). Tätä tietä 1,5 km, josta vas. metsätielle. Metsätietä 1,1 km josta alkaa opasteet.
Sijainti kartalla