Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

OSTA TAI VUOKRAA TONTTI

Tontin hankkiminen Metsähallitukselta on turvallista ja helppoa. Laatumaa -tontit sijaitsevat valtion mailla eri puolilla Suomea: jokien ja järvien rannoilla sekä tuntureilla.

Saatavilla on reilu tuhat rantatonttia ja matkailukeskustonttia. Suurin osa on lomarakentamiseen tarkoitettuja mökkitontteja. Meillä on myös omakotirakentajalle ja liiketoimintaan sopivia kohteita.

Avaa koko teksti Avaa koko teksti

Inari, Kaunispää Etelärinne II (202/2),Pihkapolku Kortteli 202, Tontti 2

Varattu 16.11.2018 asti

Saariselällä Kaunispään Etelärinteelle kaavamuutos on tullut voimaan. Kyseessä on ainutlaatuinen alue asua ja viettää laatuaikaa puurajan yläpuolella upealla näköalapaikalla Kaunispään etelärinteellä! Saariselän laaja tunturialue ja UK-puisto ovat vain osa alueen tarjoamista mahdollisuuksista.
Tontille johtava kaavatie Pihkapolku on rakentamaton ja rakennetaan v. 2019. Vesi- ja viemärijohtojen rakentamisen yhteydessä tontille tehdään ajokelpoinen tie, jotta rakentaminen voi käynnistyä.

Tontti on merkitty maastoon.

Kohde myydään ensisijaisesti. Mahdollisuudesta vuokrata lisätietoa kohdassa Kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset.

Perustiedot

Sijainti:
Inari Saariselkä, Kaunispää Etelärinne II (202/2),Pihkapolku Kortteli 202, Tontti 2, 99830 Saariselkä
Tyyppi:
matkailukeskustontti
Kortteli / Kiinteistön nimi:
202
Velaton hinta:
80 000 €
Myyntihinta:
80 000 €
Koko:
ei luokiteltu
Ranta:
Ei rantaa

Muuta

Lisätietoja:
Tie perille
Kiinteistön vesijohto:
Kunnan
Viemäri:
Kunnan

Kustannukset

Lisätietoa maksuista:
Saariselän alueen latujen ylläpidosta vastaa Saariselän huolto-osuuskunta. Latuhuolto-osuuskuntaan liittyvät alueen loma- ja liiketontin omistajat/haltijat.
Tarvittavat luvat (metsästys, kalastus, mastoliikenne) tontin omistaja/haltija hankkii erikseen.
Luvat eivät sisälly tonttiin.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala:
1 710 m²
Rakennusoikeus:
260 m²
Tontin omistus:
oma
Kaavoitustilanne:
asemakaava
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Tontin voit aina vuokrata. Indeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus:
148-893-17-2

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista:
Saariselän alueen kauppa-, ravintola- ym palvelut ovat alhaalla kylän keskustassa. Ravintoloita on myös ylempänä Kaunispään rinteellä Star Arctic ja Kaunispään Huippu. Ivalon kirkonkylään matkaa on n. 30 km.
Liikenneyhteydet:
Saariselän matkailukeskus sijaitsee Inarin kunnassa, 4 -tien varrella, noin 250 kilometriä Napapiiriltä pohjoiseen. Alueelle on helppo tulla omalla kulkuneuvolla, lentokoneella Ivaloon ja Rovaniemelle, junalla Rovaniemelle, hyvät bussiyhteydet Rovaniemeltä ja Ivalosta.
Ajo-ohje:
Kulku alueelle 4-tieltä Kaunispään huipulle johtavaa tietä, jolta tieltä käännytään oikealle Etelärinteentielle, jonka jälkeen toinen risteys oikealle Mäntytielle, josta edelleen oikealle Pihkapolulle. Ensimmäinen tontti Pihkapolun ja Mäntytien risteyksessä. Huom! Pihkapolku on rakentamaton. Kaavatie rakennetaan v. 2019.

Alueen muut tontit

Tunnus Kortteli Tontti Pinta-ala Vuokra Hinta Varaustilanne
9739511 202 1 1 500 m² 80 000 € Varattu
9646019 209 1 3 220 m² 175 000 € Vapaa
9766235 215 3 1 170 m² 80 000 € Vapaa