Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

OSTA TAI VUOKRAA TONTTI

Tontin hankkiminen Metsähallitukselta on turvallista ja helppoa. Laatumaa -tontit sijaitsevat valtion mailla eri puolilla Suomea: jokien ja järvien rannoilla sekä tuntureilla.

Saatavilla on reilu tuhat rantatonttia ja matkailukeskustonttia. Suurin osa on lomarakentamiseen tarkoitettuja mökkitontteja. Meillä on myös omakotirakentajalle ja liiketoimintaan sopivia kohteita.

Avaa koko teksti Avaa koko teksti

Sodankylä, Kivipurnuoja RA 4

Eränkävijä, elä unelmaasi ja hanki oma tukikohta lähelle Pomo-Rajalan metsästysaluetta ja laajaa yhtenäistä valtionmaata. Kivipurnuojan alue sijaitsee lähellä Rajalan kylää n. 45 km päässä Sodankylästä.
Kivipurnuojassa on neljän tontin kokonaisuus kirkasvetisen Sattasjoen rannassa, matalarantaisen suvannon kohdalla. Puustoltaan tontit ovat sekametsää. Tonttien puustoa on jonkin verran harvennettu. Tie on rakennettu perille. Alueelle ei ole keskitettyä sähkö- eikä vesihuoltoa.

Perustiedot

Sijainti:
Sodankylä Rajala, Kivipurnuoja RA 4, 99655 Sattasvaara
Tyyppi:
rantatontti
Kortteli / Kiinteistön nimi:
Kivipurnuoja
Velaton hinta:
14 250 €
Myyntihinta:
14 250 €
Ranta:
Oma ranta, joki
Vesistön nimi:
Sattasjoki

Muuta

Lisätietoja:
Tie perille

Tontti ja kaavoitus

Tontin kuvaus:
Myyntihinnan lisäksi ostaja vastaa kaupasta aiheutuvista kuluista, joita ovat kaupanvahvistajan palkkio,varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, lainhuudon lunastusmaksu sekä kiinteistönmuodostamismaksu. Ostaja on velvollinen hakemaan lainhuudon saannolleen 6 kk:n kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta.
Tarvittavat luvat (mm. metsästys, kalastus, maastoliikenne) tontin omistaja hankkii erikseen.
Kauppaan ei kuulu osuuksia erityisiin oikeuksiin eikä yhteisiin alueisiin.
Tontin pinta-ala:
6 000 m²
Rakennusoikeus:
150 m²
Tontin omistus:
oma
Kaavoitustilanne:
osayleiskaava
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Tontti on mahdollista vaihtoehtoisesti vuokrata. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrattuasi tontin voit ostaa sen kesken vuokrakauden, mikäli vuokrasopimuksessa on osto-optio.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista:
Sodankylän palvelut noin 45 km.
Ajo-ohje:
Aja noin 10,5 km Sodankylän keskustasta Sattasen pohjoispuolelle ja käänny vasemmalle viitta Rajala. Aja Rajalan tietä noin 35,5 km (viimeinen noin 4 km tiestä on sorapäällysteinen), käänny vasemmalle ja aja noin 300 metriä.

Alueen muut tontit

Tunnus Kortteli Tontti Pinta-ala Vuokra Hinta Varaustilanne
9785831 Kivipurnuoja 5 9 000 m² 15 500 € Vapaa
9418998 Kivipurnuoja 6 9 000 m² 15 000 € Vapaa