Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x
Tontit

Sodankylä, Lokka-Koitelainen-Kevitsa, Matarakosken itäpuoli Tontti 2

Kitisen joen itärannalle Vajukosken voimalaitoksen alapuolelle sijoittuva tontti. Alue on todellinen eräharrastajan paikka, jonka ympärillä ovat laajat valtionmaat. Vierestä löytyvät runsaat marjamaat, kalaisat vedet ja riistapitoiset kairat. Maapohjaltaan tontti on hyvä. Ranta on paikoin haastava. Autolla pääsee perille. Moottorikelkkaura kulkee noin kolmen kilometrin päässä. Alueella ei ole sähköä eikä keskitettyä vesihuoltoa. Metsähallituksen pienriista metsästysalue 3616 Koitelainen, hirvialue 8135 Koitelainen, kalastusalue vapa-alue Itä-Lappi 3410 ja pyydyskalastuslupa-alue Kurittu ja Vajunen 3003.

Perustiedot

Sijainti:
Sodankylä , Lokka-Koitelainen-Kevitsa, Matarakosken itäpuoli Tontti 2, 99600 Sodankylä
Tyyppi:
erätontti
Kortteli / Kiinteistön nimi:
Tontti
Velaton hinta:
10 600 €
Myyntihinta:
10 600 €
Koko:
ei luokiteltu
Ranta:
Oma ranta, joki

Muuta

Lisätietoja:
Tie perille

Tontti ja kaavoitus

Tontin kuvaus:
Tontille johtavan tieliittymän rakentamisesta vastaa tontin vuokralainen / ostaja.
Tontin pinta-ala:
7 600 m²
Rakennusoikeus:
120 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Saa rakentaa yhden enintään kaksiasuntoisen lomarakennuksen sekä erillisen saunan ja varaston. Rakennusoikeus enintään 120 kerros-m2, josta muun kuin lomarakennuksen osuus 30 %. Rakennuksen kerrosluku saa olla enintään 1 1/2 ja sen pitää sijaita vähintään 30 metriä rantaviivasta. Jätevesien käsittelyn jokainen hoitaa itse. Jätevesien käsittelystä lisätietoja kaavamääräyksissä ja Sodankylän kunnan terveydensuojeluviranomaiselta.
Lisätietoja Sodankylän kunnasta, Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä, puh. 0400-618 870.
Tontin omistus:
oma
Kaavoitustilanne:
osayleiskaava
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Tontin voi myös vuokrata. Elinkustannusindeksiin sidottu perusvuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuosivuokra on sidottu sopimuksen tekovuotta edeltävän vuoden elinkustannusindeksin keskiarvolukuun.
Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Vuokrauksessa tarkistamme luottotiedot.
Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus:
758-893-11-1

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista:
Lähimmät kauppa- ym palvelut ovat Sodankylän kirkonkylässä, jonne alueelta on matkaa noin 30 kilometriä.
Liikenneyhteydet:
Alueelle ei ole julkista liikennettä, kulku omalla autolla.
Ajo-ohje:
Etelästä päin tultaessa Sodankylästä Ivaloon menevää maantietä tie nro E 75 (E4) ajetaan noin 22 km Kersilön kylään, josta käännytään oikealle Moskuvaarantielle (nro: 19889). Moskuvaaran tietä ajetaan noin 1,1 km, josta käännytään vasemmalle Mataraojantielle (soratie), jota ajetaan noin 8 km ja käännytän vasemmalle Postonivantielle. Postonivantietä ajetaan noin 250 m ja käännytään oikealle, olet perillä tontilla.

Pohjoisesta päin tultaessa Ivalosta Sodankylään maantietä tie nro E 75 (E4) Kevitsan kaivokselle johtavan tien risteykseen, käännytään vasemmalle Kevitsan tielle (nro: 9711), jota ajetaan noin 3 km ja käännytään oikealle Mataraojantielle (nro: 19889), n 500 metriä sillalta. Mataraojan tietä ajetaan noin 6,5 km ja käännytään oikealla Postinnivantielle jota ajetaan noin 250 m, olet perillä tontilla.
Sijainti kartalla