Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x
Tontit

Enontekiö, Kilpisjärvi Salmivaara Koko kaava-alue

Valmis ranta-asemakaavoitettu alue Kilpisjärven parhaalta paikalta, sisältäen 30 tonttia. Yksittäisiä tontteja ei myydä erikseen, vaan ensisijaisesti kaikki tontit myydään yhdellä kertaa. Pienempiä osakokonaisuuksia on myös mahdollista ostaa.

HUOM! Vesihuollon toteuttamiseen liittyvän sopimusteknisen ongelman vuoksi aluetta ei voida vielä myydä. Ongelman ratkettua siitä ilmoitetaan alueesta kiinnostuksensa ilmaisseille.

Kaikkien tonttien hinta yhteensä 835.000,- €. Ne sijaitsevat Salmivaarassa, Kilpisjärven välittömässä läheisyydessä, josta on mahtavat näköalat Saanalle, Ruotsin tuntureille ja Kilpisjärvelle. Kohde sopii kiinteistösijoittajalle, joka toteuttaa alueelle tie, vesi-, viemäri- ja sähköverkoston ja myy tai vuokraa tontit eteenpäin rakennettuina tai rakentamattomina. Katu- ja vesihuoltosuunnitelma on tehty alueelle, kustannusarvio 350.000 € (alv 0%). Sähköistyksestä ei ole suunnitelmaa eikä kustannusarvioa. Kaava-alue on jatkoa jo rakennetulle kaava-alueelle.
Vierestä menee hoidetut hiihtoladut ja kelkkareitit. Alueelle on rakennettu venesatama, josta on helppo laskea vene Kilpisjärveen suurrautujahtiin. Kilpisjärven kylän palvelujen ääreen on matkaa noin 1 km.

Perustiedot

Sijainti:
Enontekiö , Kilpisjärvi Salmivaara Koko kaava-alue, 99490 Kilpisjärvi
Tyyppi:
liike- ja teollisuustontti
Kortteli / Kiinteistön nimi:
koko kaava-alue 30 tonttia
Velaton hinta:
835 000 €
Myyntihinta:
835 000 €
Ranta:
Ei rantaa, järvi
Vesistön nimi:
Kilpisjärvi

Muuta

Tontti ja kaavoitus

Tontin kuvaus:
30 tonttia, joiden pinta-alat vaihtelevat. Keskimääräinen koko noin 1500 m2.
Tontin pinta-ala:
1 500 m²
Rakennusoikeus:
120 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Tonttien rakennusoikeus vaihtelee 80 -120 kem, yhteensä 3420 kem. Lisäksi saa rakentaa 40 kem talous- ja varastotilaa jokaisella tontilla, yhteensä 1200 kem.
Tontin omistus:
oma
Kaavoitustilanne:
ranta-asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Kunnanvaltuusto vahvistanut kaavan muutoksen 7.5.2009, § 44.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista:
Kilpisjärven palvelut noin 1 km.
Sijainti kartalla