Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x
Tontit

Kittilä, Levi Rakkavaara 868/4, Jutatie Kortteli 868 Tontti 4

Lukemattomien aktiviteettien viereen, Levin juurelle sijoittuva Rakkavaaran alue on juuri sinulle, joka haluat lomalla istua mukavasti takkatulen ääressä lukemassa hyvää kirjaa tai harrastaa liikkumista ympäröivässä upeassa luonnossa. Alue sijaitsee latujen ja patikkareittien, laskettelurinteiden, golfkentän läheisyydessä. Lähellä virtaava Ounasjoki luo erinomaiset mahdollisuudet kalastukselle tai vaikkapa kanoottiretkille. Sirkan kylän palvelut ovat kuin kaupungissa ikään. Kylässä on ravintoloita, hotelleja, kylpylä, kauppoja, kappeli.
Jutatien varteen, tien vasemmalle puolelle puistoon rajoittuva puustoinen tontti on tasainen. Tontille rakentaminen onnistuu oikein hyvin.

Kaavaan piirretty Joutsenlampi on avonainen heinää kasvava alue. Alueella ei ole luonnonlampea. Joutsenlammen rakentamista ei tulla toteuttamaan.

Kohde on mahdollista myös vuokrata.
Lisätietoa vuokrauksesta kohdassa Kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset.

Perustiedot

Sijainti:
Kittilä Levi, Levi Rakkavaara 868/4, Jutatie Kortteli 868 Tontti 4, 99130 SIRKKA
Tyyppi:
matkailukeskustontti
Kortteli / Kiinteistön nimi:
868
Velaton hinta:
38 800 €
Myyntihinta:
38 800 €
Ranta:
Ei rantaa

Muuta

Lisätietoja:
Tie perille
Kiinteistön vesijohto:
Kunnan
Viemäri:
Kunnan

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala:
1 200 m²
Rakennusoikeus:
100 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Rakennusten on muodostettava kortteleittain yhtenäisiä ryhmiä. Rakennusten kattokaltevuuden oltava 1:2.Rakennusten oltava puuta tai puuta ja luonnonkiveä ja katteeen bitumihuopaa.
Rakennus on rakennettava vähintään 4 m päähän viereisen tontin rajasta.
Pengerryksiä ei sallitä.
Lisätietoja liitteessä "Ote rakennustapaohjeesta tontille RA 868-4".
Tontin omistus:
oma
Kaavoitustilanne:
asemakaava
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Tontin voit aina vuokrata. Indeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus:
261-409-8-72

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista:
Kauppa-, ravintola-, kylpylä- ym. palvelut n. 7 kilometrin päässä Levikeskuksessa Sirkan kylässä, lentokentälle matkaa n. 15 km (Levin ympärystietä) ja Kittilän kirkonkylään vajaa 20 km.Monipuolisia palveluja, päivittäis- ja erikoistavaraliikkeitä, ravintoloita, hotelleja, kylpylä, rinteitä, latuverkosto, vaellusreitistö, moottorikelkkareittejä sekä
golf- kenttä.
Erinomaiset mahdollisuudet erästykseen, kalastukseen ja vaellusretkeilyyn.
Liikenneyhteydet:
Omalla kulkuneuvolla, bussilla, lentokenttä Kittilässä ja Rovaniemellä, rautatie Rovaniemelle ja Kolariin.
Ajo-ohje:
Sirkan kylästä Rakkavaarantietä Levin ympärystielle, josta risteyksestä n. 600 m Hossan suuntaan, jonka jälkeen vasemmalle Jutatielle. Risteyksessä opastekyltti Ounaskumpu. Tontti sijaitsee Jutatien vasemalla puolella Ettotien risteyksen jälkeen korttelin viimeinen tontti vasemmalla.
Sijainti kartalla