Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

OSTA TAI VUOKRAA TONTTI

Tontin hankkiminen Metsähallitukselta on turvallista ja helppoa. Laatumaa -tontit sijaitsevat valtion mailla eri puolilla Suomea: jokien ja järvien rannoilla sekä tuntureilla.

Saatavilla on reilu tuhat rantatonttia ja matkailukeskustonttia. Suurin osa on lomarakentamiseen tarkoitettuja mökkitontteja. Meillä on myös omakotirakentajalle ja liiketoimintaan sopivia kohteita.

Avaa koko teksti Avaa koko teksti

Kun rakentamisessa ratkaisee vaivattomuus

SiklanderMetsähallitus tekee yhteistyötä Hirsi ja Rakennus Siklanderin kanssa. Oululainen yritys auttaa Metsähallituksen Laatumaa-tonttiasiakkaita koko maassa ja keskittyy nimensä mukaisesti hirsirakentamiseen. Siklanderin tavoitteena on tuottaa asiakkaalle helppo ja mukava rakennusprojekti. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia edes loppusiivouksesta!

Moni asiakas epätietoinen, miten rakennusprojekti käynnistetään sen jälkeen, kun unelmien mökkitontti on löytynyt. Asiakkaan niin halutessa Siklander Oy vastaa rakennusprojektin kaikista vaiheista, myös suunnittelusta, rakennusluvan hankkimisesta ja perustusten tekemisestä. Eikä palvelu rajoitu pelkästään talonrakennukseen: jos asiakas tarvitsee apua puuston harventamiseen uimarannan muokkaamiseen tai laiturin tekemiseen, ne se järjestyy.

Kahden veljeksen ja isän omistama rakennusyritys tuntuu löytäneen markkinaraon. ”Kuulostaa ehkä kuluneelta, mutta hyvien yhteistyökumppanien kanssa homma onnistuu”, hehkuttaa Tommi Siklander. ”Mitä hankalampi kohde, sitä vahvemmilla me olemme, koska meillä on toimivat verkostot.” 

Toinen veljeksistä, Mika Siklander, kertoo, että yrityksen työtilanne on hyvä ja hyvämaineinen yritys  saa myös yhteistyötarjouksia, esimerkiksi paikallisilta kirvesmiehiltä. Tämä tasoittaa ruuhkahuippuja ja auttaa kaukaisissa kohteissa toimittaessa. Toisaalta, Siklander ei olekaan hirsitalovalmistaja vaan tukeutuu alihankintaan ja tekee yhteistyötä muiden toimittajien kanssa.

Ekomökit sopivat hyvin Metsähallituksen erätonteille


Ekomökki-mallisto on Hirsi ja Rakennus Siklander Oy:n uusin mökkimallisto. Mökit ovat sisäilmaltaan terveellisiä rakennuksia. Rakenteissa huomioidaan erityisesti niiden hengittävyys ja eristeenä käytetään Ekovillaa. Muoveja ei rakentamisessa käytetä, mökeissä on tuulettuvat alapohjat.

Nykyaikaisilla aurinkopaneeleilla saadaan aikaiseksi energiataloudellisia ratkaisuja ja sisävessatkin on mahdollisia toteuttaa ilman sähköä, kertoo Mika Siklander.

Vahvuutena on se että Siklander Oy voi toimittaa täysin valmiita pieniä mökkejä suoraan asiakkaiden tontille. Suuremmat loma-asuntokokonaisuudet räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan avaimet käteen periaatteella.

Hirsi ja Rakennus Siklander myös hankkii tontteja Metsähallitukselta ja rakentaa ne valmiiksi. Tällaisia valmiita kohteita on ollut muun muassa Iin Halajärvellä, Puolangan Vihajärvellä ja Kostojärvellä, Pellon Miekojärvellä sekä Posiolla. Vankka kokemus ja pitkä yrittäjätausta näkyvät yrityksen toiminnassa. Asiakkaan elämää pyritään helpottamaan kaikin keinoin. ”Kerran veimme rakentamallemme mökille asiakkaan kalusteet”, Siklanderit kertovat.

Hirsi Ja Rakennus Siklander