Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

banneri 980x400lmrsalmi

 

Unelmat todeksi: Laatumaa-tontille Rantasalmen hirsirakennus

Metsähallitus ja Rantasalmi tekevät yhteistyötä, jotta sinun unelmasi toteuttaminen olisi astetta helpompaa. Meiltä löytyy kumppanit kaikkeen tekemiseen, aina rakennusprojektin suunnittelusta rakennuksen loppusiivoukseen asti ja kaikki siltä väliltä.

Rakennusprojekti alkaa yleensä tontin hankkimisella. Metsähallituksella on tarjolla yli 1200 Laatumaa-tonttia ympäri Suomen rannoilta tuntureihin, lomanvietosta eräilyyn, vakituiseen asumiseen ja liiketoimintaan asti. Tontit ovat kaavoitettuja, joten rakentamiseen saa aina luvan, kun se on kaavan mukaista. Tontteihin voi tutustua netissä ja maastossa oman aikataulun mukaisesti. Myös myyjät antavat mielellään lisätietoja ja ottavat vastaan varauksia tonteista.

Rakennus valitaan käyttötarpeen mukaan, myös tulevaisuus huomioiden. Rantasalmi on Suomen pitkäikäisin, yli 70 vuoden kokemuksen omaava hirsitalovalmistaja. Rantasalmelta löydät perinteisen tai nykyaikaisen rakennustyylin mukaiset valmiit mallit tai vaihtoehtoisesti Rantasalmen asiantuntijat voivat suunnitella yhdessä sinun kanssa unelmiesi rakennuksen. Rantasalmelta löytyy myös erityisesti erä- ja luontoharrastajille suunniteltu saunamökki ja saunatupa.

Rantasalmelta saat rakennukset pakettitoimituksena, säältä suojaan tai ulkoa valmiiksi asennettuna tehtaan takuutyönä. Voit myös ottaa toimitukseen Asennusmestari -palvelun, jolloin tehtaan ammattilainen tulee avuksesi ja neuvomaan päiväksi tai kahdeksi rakennuksellesi.

Metsähallituksella ja Rantasalmella on kumppaneita, mm. Hirsi ja Rakennus Siklander, joiden avulla voimme varmistaa sinulle sujuvan rakennusprojektin. Kumppaneidemme palvelut eivät rajoitu pelkästään talon tai mökin rakentamiseen, vaan saat tarvitessasi apua esimerkiksi mökkitien rakentamiseen, puuston harventamiseen, perustusten tai laiturin tekemiseen.

Yhteisenä tavoitteenamme on tuottaa sinulle helppo ja mukava rakennusprojekti, vaikka avaimet käteen -periaatteella loppusiivousta myöten.

Tutustu Rantasalmen Laatumaa-malleihin:

Kajo saunatupa

Kajo h400

Lumo saunamökki
Lumo h400

 

Rauha mökki
Saunamoekki h400

Kataja mökki
Kataja h400

Ota yhteyttä meihin, niin pääset paremmin keskustelemaan unelmastasi.

Lisätietoja:
Tonttien myynti

Rantasalmi

Hirsi ja rakennus Siklander

X

Tutustu tontin ostajan & vuokraajan tietopakettiin