Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

Kun rakentamisessa ratkaisee vaivattomuus

Siklander

Metsähallitus tekee yhteistyötä Hirsi ja Rakennus Siklanderin kanssa. Oululainen yritys auttaa Metsähallituksen Laatumaa-tonttiasiakkaita koko maassa ja keskittyy nimensä mukaisesti hirsirakentamiseen. Siklanderin tavoitteena on tuottaa asiakkaalle helppo ja mukava rakennusprojekti. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia edes loppusiivouksesta!

Moni asiakas on epätietoinen siitä, miten rakennusprojekti käynnistetään sen jälkeen, kun unelmien mökkitontti on löytynyt. Asiakkaan niin halutessa Siklander Oy vastaa rakennusprojektin kaikista vaiheista, myös suunnittelusta, rakennusluvan hankkimisesta ja perustusten tekemisestä. Eikä palvelu rajoitu pelkästään talonrakennukseen: jos asiakas tarvitsee apua puuston harventamiseen, uimarannan muokkaamiseen tai laiturin tekemiseen, niin se järjestyy.

Kahden veljeksen ja isän omistamalla rakennusyrityksellä on hyvä työtilanne ja hyvämaineinen yritys saa myös yhteistyötarjouksia, esimerkiksi paikallisilta kirvesmiehiltä. Tämä tasoittaa ruuhkahuippuja ja auttaa kaukaisissa kohteissa toimittaessa. ”Mitä hankalampi kohde, sitä vahvemmilla me olemme, koska meillä on toimivat verkostot”, Tommi Siklander kehuu.

Ekomökit sopivat hyvin Metsähallituksen erätonteille

Metsähallituksen erätontit sijaitsevat mainioiden kalavesien ja metsästysmaiden läheisyydessä, mutta niille ei yleensä ole mahdollista saada vesi- tai sähköliittymiä. Tällaisille tonteille käyvät hyvin Hirsi ja Rakennus Siklander Oy:n uudet ekomökit.

Ekomökit ovat sisäilmaltaan terveellisiä rakennuksia. Niissä on tuulettuvat alapohjat ja niiden rakenteissa huomioidaan erityisesti hengittävyys ja eristeenä käytetään Ekovillaa. Muoveja ei käytetä rakentamisessa ollenkaan. Ekologisuus tarkoittaa käytettävien materiaalien ekologisuuden lisäksi myös kuljetusmatkojen minimointia, paikallisen työvoiman käyttöä ja jätteiden lajittelua ja kierrätystä. 

”Nykyaikaisilla aurinkopaneeleilla saadaan erämökillekin nykyaikaisia energiataloudellisia ratkaisuja ja sisävessatkin on mahdollisia toteuttaa ilman sähköä”, Mika Siklander kertoo.

Vankka kokemus ja pitkä yrittäjätausta näkyvät yrityksen toiminnassa. Asiakkaan elämää pyritään helpottamaan kaikin keinoin. Siklander Oy voi toimittaa täysin valmiita pieniä mökkejä suoraan asiakkaiden tontille. Suuremmat loma-asuntokokonaisuudet räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan avaimet käteen periaatteella.

Yleisin Siklanderien rakentama mökki on lamellihirsimökki ja mökkien hinta on tyypillisesti 100 000 euron molemmin puolin. Noin 50 neliön mökin ja saunan rakentamiseen Mika Siklander neuvoo varaamaan aikaa neljästä kuuteen viikkoa, joskin nopeimmillaan on selvitty jopa 21 päivässä!

Hirsi ja Rakennus Siklander hankkii myös itse tontteja Metsähallitukselta ja rakentaa ne valmiiksi. Tällaisia valmiita kohteita on ollut muun muassa Iin Halajärvellä, Puolangan Vihajärvellä ja Kostojärvellä, Pellon Miekojärvellä sekä Posiolla.

Hirsi Ja Rakennus Siklander