Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

OSTA TAI VUOKRAA TONTTI

Tontin hankkiminen Metsähallitukselta on turvallista ja helppoa. Laatumaa -tontit sijaitsevat valtion mailla eri puolilla Suomea: jokien ja järvien rannoilla sekä tuntureilla.

Saatavilla on reilu tuhat rantatonttia ja matkailukeskustonttia. Suurin osa on lomarakentamiseen tarkoitettuja mökkitontteja. Meillä on myös omakotirakentajalle ja liiketoimintaan sopivia kohteita.

Avaa koko teksti Avaa koko teksti

Vapaa-ajan asunto tunturissa - ympärivuotinen sijoitus hyvinvointiin!

Laatumaa Tapetti 1600x1200px 2Pohjoisessa mökin ovi käy tiuhaan, ruskan kauneus houkuttelee syksyiseen metsään, ensilumen ladut avautuvat kun viimeiset lehdet putoilevat puista. Kausi jatkuu kaamoksen kodikkaan kauneuden kautta kevään kirkkaille koskemattomille hangille. Keväällä lumien sulaessa tunturipurojen virta johdattaa luonnon useita viikkoja kestävään yöttömään yöhön. Elämä jatkuu pohjoisessa silloinkin kun etelässä kesämökin ovi sulkeutuu talven ajaksi.

Tutustu tarkemmin kohteisiimme ja hanki oma vapaa-ajan tonttisi:

 

Ylläs

Ylläs on rinteiden määrän ja rinnekilometrien mittapuun mukaan Suomen suurin rinnekeskus. Hiihtolatuja ja patikkapolkuja on niin ikään  jokaiseen makuun. Metsähallituksen useista tonttivaihtoehdoista jokainen löytää taatusti itselleen mieleisen.

Lue lisää tonttitarjonnastamme alueella »

Katso myös Ylläksen videot:

Röhkömukanmaa ja Maisematie

 

tunturikamppis devider

Saariselkä

Saariselällä kohtaa lappilainen ja saamelainen kulttuuri toisensa. Alue on kuin luotu onnistuneelle vapaa-ajan vietolle. Täällä on aitoa Lapin tunnelmaa.
Lue lisää tarjonnastamme »

Pääse Saariselän tunnelman täältä>>

tunturikamppis devider

Levi

Levi on ympärivuotinen matkailu- ja tapahtumakeskus. Hiihtokeskuksen lisäksi Levillä voi pelata esimerkiksi golfia ja nauttia lukuisista maastopyöräreiteistä kauniissa tunturiympäristössä.
Lue lisää tonttitarjonnastamme alueella »

tunturikamppis devider

Salla

Sallan luonnossa huolet haihtuvat, ja voit kuulla todellisen erämaan hiljaisuuden. Sallassa on helppo antaa arjen unohtua ja kiireen loppua.
Lue lisää tarjonnastamme »

Lue asiakastarinamme Sallasta>>

tunturikamppis devider

Luosto - Pyhä

Pyhä-Luoston kansallispuisto muodostaa Suomen eteläisimmän tunturijonon. Alueen jylhä luonto houkuttelee lomailemaan ympäri vuoden.
Lue lisää tarjonnastamme  »

tunturikamppis devider

Ruka

Ruka on täynnä vauhdikasta tekemistä ja tapahtumia ympäri vuoden. Kuusamon kupeessa sijaitseva tunturi luo täydelliset puitteet vapaa-ajanviettoon.
Lue lisää tarjonnastamme »

tunturikamppis devider

Syöte

Syöte on Suomen eteläisin tunturi. Moni ensikertalainen yllättyy Syötteen rinteiden korkeuseroista, alueen erämaisuudesta ja  monipuolisesta palvelutasosta

Lue lisää tarjonnastamme »

Kurkkaa myös videot Syötteen tonteilta:

 

Tutustu mysö Syötteen asiakastrainaa sivuillamme>>

tunturikamppis devider

Tutustu myös kohteisiimme seuraavissa matkailukeskuksissa:

Ukkohalla

Paljakka

Taivalvaara

tunturikamppis devider

X

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajan tasalla!