Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

OSTA TAI VUOKRAA TONTTI

Tontin hankkiminen Metsähallitukselta on turvallista ja helppoa. Laatumaa -tontit sijaitsevat valtion mailla eri puolilla Suomea: jokien ja järvien rannoilla sekä tuntureilla.

Saatavilla on reilu tuhat rantatonttia ja matkailukeskustonttia. Suurin osa on lomarakentamiseen tarkoitettuja mökkitontteja. Meillä on myös omakotirakentajalle ja liiketoimintaan sopivia kohteita.

Avaa koko teksti Avaa koko teksti

LM.fi Matkailukeskus Paraati 980x400px tontti2b

Vapaa-ajan asunto tunturissa - ympärivuotinen sijoitus hyvinvointiin!

Pohjoisessa mökin ovi käy tiuhaan, ruskan kauneus houkuttelee syksyiseen metsään, ensilumen ladut avautuvat kun viimeiset lehdet putoilevat puista. Kausi jatkuu kaamoksen kodikkaan kauneuden kautta kevään kirkkaille koskemattomille hangille. Keväällä lumien sulaessa tunturipurojen virta johdattaa luonnon useita viikkoja kestävään yöttömään yöhön. Elämä jatkuu pohjoisessa silloinkin kun etelässä kesämökin ovi sulkeutuu talven ajaksi.

Ylläs

Ylläs on rinteiden määrän ja rinnekilometrien mittapuun mukaan Suomen suurin rinnekeskus. Hiihtolatuja ja patikkapolkuja on niin ikään  jokaiseen makuun. Esimerkkeinä Röhkömukanmaa, Maisematie tai Maisematie 2 - näihin pääset tutustumaan myös videon ja 360-esityksen avulla. Katso ja löydä omasi!

Röhkömukanmaa myynnissä olevat tontit
Maisematie myynnissä olevat tontit
Maisematie 2 myynnissä olevat tontit

Kaikki Ylläksen kohteet

tunturikamppis devider

Saariselkä

Saariselällä kohtaa lappilainen ja saamelainen kulttuuri toisensa. Alue on kuin luotu onnistuneelle vapaa-ajan vietolle. Täällä on aitoa Lapin tunnelmaa.
Tutustu Saariselän kohteisiin

Pääse Saariselän tunnelmaan videolla

tunturikamppis devider

Levi

Levi on ympärivuotinen matkailu- ja tapahtumakeskus. Hiihtokeskuksen lisäksi Levillä voi pelata esimerkiksi golfia ja nauttia lukuisista maastopyöräreiteistä kauniissa tunturiympäristössä.
Tutustu Levin kohteisiin

tunturikamppis devider

Salla

Sallan luonnossa huolet haihtuvat, ja voit kuulla todellisen erämaan hiljaisuuden. Sallassa on helppo antaa arjen unohtua ja kiireen loppua.
Tutustu Sallan kohteisiin

Lue asiakastarinamme Sallasta

tunturikamppis devider

Luosto - Pyhä

Pyhä-Luoston kansallispuisto muodostaa Suomen eteläisimmän tunturijonon. Alueen jylhä luonto houkuttelee lomailemaan ympäri vuoden.
Tutustu Luoston kohteisiin

tunturikamppis devider

Ruka

Ruka on täynnä vauhdikasta tekemistä ja tapahtumia ympäri vuoden. Kuusamon kupeessa sijaitseva tunturi luo täydelliset puitteet vapaa-ajanviettoon.
Tutustu Rukan kohteisiin

tunturikamppis devider

Syöte

Syöte on Suomen eteläisin tunturi. Moni ensikertalainen yllättyy Syötteen rinteiden korkeuseroista, alueen erämaisuudesta ja  monipuolisesta palvelutasosta. Syötteen kohteista löytyy useampi video ja nyt pääset pyörimään Iso-Syötteen tai Pikku-Syötteen kohteisiin melkeinpä paikan päälle 360-esitysten avulla.

Tutustu Syötteen kohteisiin

Kurkkaa myös videot Syötteen tonteilta:
Talvi Syötteellä
Iso-Syöte ja Pikku-Syöte ja Ollukka
Riihikumpu
Pytkynharju

Lue asiakastarina Syötteeltä

tunturikamppis devider

Tutustu myös kohteisiimme seuraavissa matkailukeskuksissa:
Ukkohalla
Paljakka
Taivalvaara

tunturikamppis devider