Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

Kristallinkirkkaat vedet ovat Hossan helmi

MH hossa banneri perhokalastaja 1000x562

Haluatko olla mukana käsikirjoittamassa luonto- ja hyvinvointimatkailun menestystarinaa Hossassa? Satatuhatta kävijää vuosittain, erämaista luontoa ja kristallinkirkkaita vesistöjä. Esteettömiä kulkureittejä ja laitureita kalastukseen ja melontaan. Kansainväliset megatrendit, jotka antavat arvoa kestävälle matkailulle pohjoisen puhtaissa maisemissa.  

Suomussalmen kunta ja Metsähallitus alueen maanomistajina toivottavat uudet investoijat ja yrittäjät tervetulleiksi Hossaan. Kasvavan matkailun tarpeisiin tarvitaan lisää erityisesti petipaikkoja, mutta tilaa on myös muille palveluille. Yritysilmapiiri kunnassa on myönteinen ja kunta auttaa Hossan uusia toimijoita monin tavoin. Lue lisää matkailun kasvusta kunnassa ja Hossan yrittäjän kommentit (linkki tiedotteeseen). 

Suomen juhlavuoden kansallispuisto, Hossa, perustettiin vuonna 2017. Alusta lähtien kansallispuistoa on kehitetty suuntaan, joka mahdollistaa monipuolisten kävijäryhmien vierailun puistossa. Suomussalmen kunnassa matkailun tulevaisuus nähdään valoisana, ja Hossan uudessa asemakaavassa lisärakentamiselle osoitetaan erinomaisia paikkoja lähes kansallispuiston porteilla. 

(Valokuva: Suomussalmen kunta/Hannu Huttu)