Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

Jämi, Jämikeskus

Jämin vahvuus on sen monipuolisuus. Jämikeskus tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet erilaisten liikunta-aktiviteettien harrastamiseen niin kesällä kuin talvellakin. Esimerkkejä alueelta löytyvistä palveluista ovat talvigolfrata, hiihtoputki, asfaltoitu rullahiihtorata, kuntosali, maauimala, luontotorni, laskettelurinne, ravintola. Hämeenkankaan kaunis harjuluonto polkuineen, kotineen ja laavuineen tarjoaa upeat puitteet onnistuneelle lomalle. Jämistä on todettu, että se on kuin Lappi pienoiskoossa. Siellä viihtyy koko perhe.

Jämi on myös osa suomalaisen ilmailun ansiokasta historiaa, joka ulottuu vuoteen 1935. Sen perintö näkyy suurelle yleisölle monipuolisina ilmailutapahtumina ja ilmailun harrastajille aktiivisena tukikohtana lento- ja laskuvarjohyppytoiminnalle. Alueelle ollaan kaavoittamassa mökkitontteja, mikä mahdollistaa pienkoneella ajamisen omaan pihaan.

Voimassa olevassa Jämin keskusalueen asemakaavassa on osoitettu RM-aluevarauksia. Kaava antaa erinomaiset mahdollisuudet olla kehittämässä Jämikeskusta entistä vetovoimaisemmaksi matkailupalvelujen alueeksi. Jämi on tulevaisuuden lomakohde!

Alueen palvelut ja harrastusmahdollisuudet

Jämikeskus

Alueen tila

Vuokrattavissa