Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

Kilpisjärvi, Salmivaara

Lomatonttialue tai lomakylä. Kohteen voi toteuttaa rakentamalla alueelle vesihuolto, tiet ja sähköistys valmiiksi ja myymällä tai vuokraamalla tontit sen jälkeen kuluttajille. Toisena vaihtoehtona on jalostaa aluetta pidemmälle rakentamalla tonteille rakennukset valmiiksi ja myydä tai vuokrata niitä kuluttajille tai harjoittaa niillä itse vuokramajoitustoimintaa. 

Salmivaaran ranta-asemakaava sijaitsee Suomen käsivarressa Kilpisjärven kylässä. Tämän parempaa paikkaa ei alueelta löydy, koska ympärillä avautuvat mahtavat maisemat: Halti, Kilpisjärvi ja Ruotsin tunturit. Kylän palvelut kävelymatkan päässä, hiihtämään ja moottorikelkkailmaan pääsee hoidetuille reiteille suoraan pihasta. Kaava-alueella valmis venesatama veneenlaskupaikkoineen. Kaikki 30 tonttia ovat loma-asumiseen varattuja ja ja niiden rakennusoikeudet vaihtelevat 80-120 kem2. Lisäksi jokaiselle tontille on mahdollisuus rakentaa 40 kem2 talous- ja varastotilaa. Suomalaisten lisäksi Norjalaiset ovat hankkineet loma-asuntoja paikkakunnalta. 

Kaavatonttien myyntihinta on 835.000 €. Katu- ja vesihuoltosuunnitelman kustannusarvio on 350.000 € (alv 0 %). Sähköistyksestä ei ole kustannusarviota.

Lisätietoja tonttisivulla.