Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

SIJOITA SUOMEEN

Metsähallituksella on hallinnassaan yli 12 miljoonaa hehtaaria valtion maa- ja vesialueita ympäri Suomea.
Metsähallitus Kiinteistökehitys tekee kiinteistöjalostusta tuntureilla, rannoilla, metsissä ja taajamissa. Haemme tarpeeseesi Suomen parhaan kohteen ja tarvittaessa räätälöimme yhdessä toimivan kaavan.

Ykköskohteitamme ovat Ruka, Saariselkä, Ylläs, Syöte ja Hossa.

Tilaa yrityksille ja sijoittajille suunnattu uutiskirjeemme.

RUKA - Kuusamo

Kuusamon Ruka on Suomen vanhimpia hiihtokeskuksia. Se on valittu useasti vuoden hiihtokeskukseksi ja Rukalla on luultavasti maailman pisin hiihtokeskuksen lumikausi. 

Rukan matkailualueen kehitys jatkuu vahvana. Kuusamon kansainväliset yöpymiset kasvoivat vuonna 2017 lähes 30 prosentilla ja vastaavaa kasvua odotetaan vuodelle 2018. Kuusamon lentokentän liikenne kasvoi joulukuussa 2017 yli 40 % ja vuodelle 2018 odotetaan yli 20 % kasvua lentoliikenteeseen. Kiinnostuksen kovaan kasvuun vastataan nyt uusilla investoinneilla.

Lataa esite (pdf):

Ruka esitekansi

Itä-Rukalle on  uudessa asemakaavassa tullut noin 30 000 k-m2 uusia majoitus- ja liikerakennustontteja, Stadionin aluetta kehitetään ja sinne kaavaillaan mm. urheilukylpylää. Rinteisiin, hisseihin ja latuihin on tekeillä iso kehityspanostus.

Kuusamo on ympärivuotisen matkailun mallikunta. Rukan lähistöllä sijaitsevat kuuluisat Kuusamon kosket ja Oulangan kansallispuisto. 

Yhteystiedot

Matti Keränen
Tuotantopäällikkö
matti.keranen@metsa.fi
puh. 0400 395 306

Kuva: Anita Raunio / Vastavalo

X

Tutustu tontin ostajan & vuokraajan tietopakettiin