Savukoski, 29, Kairijokisuu-Leukkuhamara (29/1), Hamarantie Kortteli 29 tontti 1

Vaara Marja
Vaara Marja Kiinteistökauppa-asiantuntija

Palvelut ja harrastusmahdollisuudet

  • Kalastus
  • Metsästys
  • Moottorikelkkailu
  • Retkeily

Tontin varustelu

  • Vesiliittymä
Vapaa
  • Pinta-ala 2 400 m2
  • Rakennusoikeus 100 m2
  • Tyyppi Erätontti
  • Myyntihinta 11 000 €
  • Kaava-alue Savukoski, Kairijokisuu-Leukkuhamara, Kemijoki

Sijainti Savukoski, Kairijokisuu-Leukkuhamara (29/1), Hamarantie, 98800, Savukoski
Alue Lappi
Kohteen tyyppi Erätontti
Kortteli / Tontti 29, 1
Velaton hinta 11 000 €
Myyntihinta 11 000 €
Tontin pinta-ala 2 400 m2
Ranta Rantaoikeus, ei rantaa

Lisätietoja Tie perille
Vesiliittymä Kunnan

Lisätietoja maksuista Alueelle on perustettu tiekunnat Kairijokisuussa Rovalanlenkki ja Leukkuhamarassa Hamarantie. Alueen tontin omistajat/haltijat liittyvät ao. tiekuntaan.
Vesiliittymämaksu 1790 euroa on maksettava tontin oston/vuokrauksen yhteydessä Metsähallitukselle.
Liittymäsopimus tulee tehdä Savukosken kunnan kanssa.

Tontin kuvaus Tontti ei rajoitu Kemijoen rantaan, mutta on rannan tuntumassa. Tontilla on rantaoikeus. Rantaoikeus tarkoittaa sitä, että mökkiläisellä on oikeus pitää venettä rannassa sekä kulkea rantaan. Sähkönsaanti mahdollinen, vesijohto tontille.
Tontin pinta-ala 2 400 m2
Rakennusoikeus 100 m2
Lisätietoja rakennusoikeudesta Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden loma-asunnon, talousrakennuksen sekä saunan. Varsinaisen kerrosalan lisäksi saa loma-asuntoihin rakentaa parven, jonka huonekorkeuden 160 cm ylittävän osan pinta-ala saa olla enintään 1/3 rakennuksen pohjan alasta. Parvea ei saa erottaa seinällä muusta huonetilasta.
Tontin omistus Oma
Kaavoitustilanne Ranta-asemakaava
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.

Kiinteistötunnus 742-893-101-1

Lisätietoja palveluista Metsästys,kalastus, retkeily, syksyn ruska, sydäntalven kaamoshämärän eksotiikka, talven hohtavat hanget, kesän yötön yö.
Liikenneyhteydet Omalla kulkuneuvolla, rautatie Kemijärvelle sekä rautatie ja lentokenttä Rovaniemelle
Ajo-ohje Savukoskelta pohjoiseen Martin kylään ja edelleen n. 18 kilometriä Martin kylästä Kemijoen tuntumassa. Kaava-alueen tontit sijoittuvat eteläisenpään Leukkuhamaraan ja Leukkuhamarasta n. 4 km pohjoiseen Kairijokisuuhun.

Kohde kartalla

Itä-Lapin suuret erämaat vesistöineen, ovat monen erähenkisen, luonnossa liikkuvan suomalaisen mielestä se ”paras pala Suomea”. Alueen laajuus ja rauha, sekä puhtaat vedet ja ilmasto ovat paikan kiistattomia vetovoimatekijöitä. Itä-Lapin kairassa myös harrastusmahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Vuodenaikojen vaihtelu tuo alueelle monipuolisen kirjon eri harrastemahdollisuuksia. Jokaiselle löytyy mieluisa tapa viettää vapaa-aikaa vuodenajasta riippumatta. Erämaan kutsua hidastaa ainoastaan se että, oma tukikohta vapaa-ajan viettoon puuttuu.

Savukosken Kairijoki-Leukkuhamara kaava-alueelta voit ostaa tai vuokrata vapaa-ajantontin jossa erämainen luonto on osa taka-pihaasi. Kemijoki ja Kairijoki virtaavat näiden tonttien välittömässä läheisyydessä. Näin ollen esimerkiksi koskikalastuskohteet sijaitsevat vain kivenheiton päässä omalta tontilta. Kaava-alueelle on rakennettu vesijohto, johon tontin ostaja ja vuokraaja liittyy. Liittymämaksun tontin ostaja ja vuokraaja maksaa Metsähallitukselle.

Muut alueen kohteet

Kohdenumero Kortteli Tontin numero Pinta-ala Tyyppi Myyntihinta Tila
9853456 17 1 2 080 m2 eratontti 11 000 € Vapaa

Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Vaara Marja
Vaara Marja Kiinteistökauppa-asiantuntija 0400 713770

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi - kuulet ensimmäisten joukossa kohteisiimme liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Tilaa uutiskirje