Havainnekuva mökistä, joka on rakennettu korkeiden jalkojen päälle.

Yritystontteja asiakkaiden tarpeisiin

Onko suunnitelmissasi hotellin, lomakylän tai liikerakennuksen rakentaminen? Autamme sinua etsimään liikeideallesi parhaan mahdollisen maa-alueen. Meillä on sekä valmiita tontteja, että yleiskaavoitettuja alueita, joita voimme räätälöidä asemakaavoittamalla juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Valmiita liiketoimintaan tarkoitettuja tontteja löytyy etenkin pohjoisen hiihtokeskusten yhteydestä esimerkiksi Rukalta, Leviltä ja Saariselältä, mutta myös muun muassa Suomussalmen Hossasta, Mikkelin Kalevankankaalta ja Puumalan Pistohiekalta. Listoiltamme löytyy tontteja asuntorakentamisen, matkailun ja teollisuuden tarpeisiin.

Asiakastarina: Elämys mäntymetsän keskellä

Levin Taalossa Kittilässä sijaitsevalla Oloresort-majoituskohteella on takanaan ensimmäinen talvisesonkii, ja yrittäjä Teuvo Pakasen mukaan asiakkaiden Booking-palvelun kautta antamat palautteet ovat mairittelevia. Millainen on Oloresortin tarina?

Tummaseinäisestä majoitusyksiköstä näkyy ympäröivä luonto.
Kesäinen ilmakuva järvialueesta. Alueella on pitkiä hiekkarantoja sekä rehevää havupuukangasta.

Manamansaloon etsitään uutta yrittäjää

Oulujärven retkeilyalueen asiakkaita palveleva Manamansalon leirintäalue on talviajan suljettu. Leirintäalueen pitkäaikaiset yrittäjät siirtyivät kesäkauden 2023 päätyttyä muihin tehtäviin ja etsimme nyt alueelle uutta sopimusyrittäjää tarjoamaan matkailupalveluja alueen kävijöille ja kehittämään aluetta.

Oletko aloittamassa liiketoimintaa, mutta sinulta puuttuu vielä tontti?

Meillä on sekä valmiita tontteja että yleiskaavoitettuja alueita, joita voimme räätälöidä asemakaavoittamalla juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Ohita videoupotus – Video kertoo, että Metsähallituksella on sekä valmiita tontteja, että yleiskaavoitettuja alueita, joita voidaan räätälöidä asemakaavoittamalla juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.
Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, autamme mielellämme löytämään sopivan kohteen.

Yhteystiedot

Tilaa uutiskirjeemme yrityksille ja sijoittajille

Tilaa uutiskirjeemme helposti sähköpostiisi – kuulet ensimmäisten joukossa kohteisiimme liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Tilaa uutiskirje