Havainnekuva mökistä, joka on rakennettu korkeiden jalkojen päälle.

Yritystontteja asiakkaiden tarpeisiin

Onko suunnitelmissasi hotellin, lomakylän tai liikerakennuksen rakentaminen? Autamme sinua etsimään liikeideallesi parhaan mahdollisen maa-alueen. Meillä on sekä valmiita tontteja, että yleiskaavoitettuja alueita, joita voimme räätälöidä asemakaavoittamalla juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Valmiita liiketoimintaan tarkoitettuja tontteja löytyy etenkin pohjoisen hiihtokeskusten yhteydestä esimerkiksi Rukalta, Leviltä ja Saariselältä, mutta myös muun muassa Suomussalmen Hossasta, Mikkelin Kalevankankaalta ja Puumalan Pistohiekalta. Listoiltamme löytyy tontteja asuntorakentamisen, matkailun ja teollisuuden tarpeisiin.

Saanajoki – ainutlaatuinen mahdollisuus yritystoiminnalle

Enontekiön Kilpisjärvelle ollaan saamassa ainutlaatuisia tontteja matkailuliiketoimintaan Metsähallituksen ja Enontekiön kunnan yhteisessä kaavoitushankkeessa. Yritystontteja tulee neljä kappaletta Kilpisjärven kylän pohjoispuolelle, valtatie 21 varrelle, Saanajoen ja Kilpisjärven kainaloon. Kilpailuaika on maaliskuusta kesäkuuhun 2024.

Värikkäät revontulet loimuavat taivaalla. Revontulet heijastuvat myös järven kirkkaalla jäällä.

Asiakastarina: Elämys mäntymetsän keskellä

Levin Taalossa Kittilässä sijaitsevalla Oloresort-majoituskohteella on takanaan ensimmäinen talvisesonkii, ja yrittäjä Teuvo Pakasen mukaan asiakkaiden Booking-palvelun kautta antamat palautteet ovat mairittelevia. Millainen on Oloresortin tarina?

Tummaseinäisestä majoitusyksiköstä näkyy ympäröivä luonto.

Oletko aloittamassa liiketoimintaa, mutta sinulta puuttuu vielä tontti?

Meillä on sekä valmiita tontteja että yleiskaavoitettuja alueita, joita voimme räätälöidä asemakaavoittamalla juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Ohita videoupotus – Video kertoo, että Metsähallituksella on sekä valmiita tontteja, että yleiskaavoitettuja alueita, joita voidaan räätälöidä asemakaavoittamalla juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.
Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, autamme mielellämme löytämään sopivan kohteen.

Yhteystiedot

Tilaa uutiskirjeemme yrityksille ja sijoittajille

Tilaa uutiskirjeemme helposti sähköpostiisi – kuulet ensimmäisten joukossa kohteisiimme liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Tilaa uutiskirje