Muonio, 31, Olos, Oloksentie Kortteli 31, tontti 2

Pekkinen Paula
Pekkinen Paula Kiinteistökauppa-asiantuntija

Palvelut ja harrastusmahdollisuudet

 • Hiihto
 • Kalastus
 • Laskettelu
 • Metsästys
 • Retkeily

Tontin varustelu

 • Sähköliittymä
 • Vesiliittymä
 • Viemäröinti
Vapaa
 • Pinta-ala 4 496 m2
 • Rakennusoikeus 500 m2
 • Tyyppi Matkailupalvelutontti
 • Myyntihinta 50 000 €
 • Kaava-alue Muonio, Olos

Sijainti Muonio, Olos, Oloksentie, 99300, Muonio
Alue Lappi
Kohteen tyyppi Matkailupalvelutontti
Kortteli / Tontti 31, 2
Velaton hinta 50 000 €
Myyntihinta 50 000 €
Tontin pinta-ala 4 496 m2
Ranta Ei rantaa

Lisätietoja Tie perille
Vesiliittymä Kunnan
Viemäröinti Kunnan

Tontin pinta-ala 4 496 m2
Rakennusoikeus 500 m2
Lisätietoja rakennusoikeudesta Kyseessä on kaavamerkinnän AL mukainen tontti. AL = Liikerakennusten korttelialue.
Tontin omistus Oma
Kaavoitustilanne Asemakaava
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.

Kiinteistötunnus 498-401-293-164

Lisätietoja palveluista Oloksen hiihtokeskuspalvelut laskettelurinteet, ladut, ravintola. Kittilään Levikeskukseen on matkaa vain vajaa 60 km ja Ylläkselle Äkäslompoloon vajaa 50 km.

Liikenneyhteydet Omalla kulkuneuvolla, lentokenttä Kittilässä ja Rovaniemellä, rautatie Kolariin ja Rovaniemelle. Yleisen tien Muonio-Kittilä läheisyydessä.


Ajo-ohje Kittilä-Muonio tieltä Oloksen hiihtokeskukseen Oloksentielle ja risteyksesta oikealle kortteli AL 31 sijoittuu tien oikealle puolelle.

Kohde kartalla

Tunturi-Lapin keskellä sijaitsevaa Olosta pidetään tunturien aatelina. Sieltä löytyy kaikki, mitä lomallasi tarvitset. Oloksella on hyvin hoidetut rinteet ja erinomaiset maastohiihtoladut ja rekteilyreitit. Alueelta avautuu maisema Pallastuntureiden suuntaan. Mitä korkeammalle tunturin rinnettä nouset sen upeammiksi maisemat muuttuvat. Oloksella on ravintoloita moneen nälkään. Lähimmät kauppa- ym. palvelut löytyvät Muonion kirkonkylästä.

Olos on murtomaahiihtäjän paratiisi. Hiihtokausi alkaa hyvissä ajoin ensipakkasten tultua syksyllä heti, kun alueella on saatu lumetettua ensilumen hiihtoladut. Latuverkostoa on yli 250 kilometriä upeissa maisemissa Olostunturin, Särkijärven, Jerisjärven ja Muonion vaihtelevissa maastoissa. Alueen hiihtokauden huipentuma on vuosittain kevättalvella hiihdettävä Lapponia-hiihto. Oloksella viihtyvät myös laskettelijat, hoidettuja rinteitä on tunturissa 10.

Talviset latupohjat toimivat kesällä patikointipolkuina. Lumettomaan aikaan tunturissa on myös runsaasti luontopolkuja. Olokselta voi suunnata retkiä lähialueille, muihin tuntureihin sekä maisemallisesti ja kasvillisuudeltaan monipuoliseen Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon. Lohta kannattaa pyytää vaikkei sitä saisikaan. Ruotsin ja Suomen välinen rajajoki, lohijokena mainetta saanut Muonionjoki virtaa Muonion kirkonkylän ohi noin 10 kilometrin päässä Olokselta.

Oloksella on loma-asuntotonttien lisäksi neljä liiketonttia, joihin on mahdollista suunnitella ja toteuttaa liiketoimintaa palvelevaa rakentamista ja liiketoimintaa. Tutustu tontteihin klikkaamalla alla olevasta listasta. Ota yhteyttä myyjäämme, hän antaa mielellään lisätietoja.

Muut alueen kohteet

Kohdenumero Kortteli Tontin numero Pinta-ala Tyyppi Myyntihinta Tila
9850812 31 4 7 702 m2 matkailupalvelutontti 120 000 € Vapaa
9633475 31 3 6 161 m2 matkailupalvelutontti 75 000 € Vapaa
9885901 31 1 2 951 m2 matkailupalvelutontti 30 000 € Vapaa

Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pekkinen Paula
Pekkinen Paula Kiinteistökauppa-asiantuntija 040 6309119

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi - kuulet ensimmäisten joukossa kohteisiimme liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Tilaa uutiskirje