Monenlaisten lomailijoiden Levi

Levillä hullaannutaan lumilajien lisäksi kesäkelkkaradoista, minigolfista, alamäkipyöräilystä sekä tietysti Lapin luonnosta. Yrittäjille on tarjolla runsaasti erilaisia tontteja – myös hotellirakentamiseen. Osassa kohteista rakentamisen voi aloittaa heti.

Levi on Suomen suurin ympärivuotinen laskettelu- ja matkailukeskus Lapissa. Hiihtokeskus tarjoaa matkailijalle 43 rinnettä ja 230 kilometriä maastohiihtolatuja, ja alueella on tarjolla myös monenlaisia kesä- ja syysaktiviteetteja.

Metsähallitukselta löytyy yrityksille sopivia kohteita Levin ympäristöstä: Taalovaarassa, Lainiossa ja Kehtosvasassa on tarjolla tontteja majoitusrakentamiseen, matkailuliiketoimintaan ja niihin liittyviin palveluihin sekä ajoharjoittelurataa varten. Lisätietoja kohteista saa Kari Männistöltä.

Seita-kaava golfkentän yläpuolelle valmistuu myyntiin vuonna 2024 tai 2025. Alueelle tulee vapaa-ajanasuntontteja ja liiketontti, josta voi kehittää esimerkiksi yritykselle majoituskokonaisuuden. Lisäksi Etelärinteelle on suunnitteilla asemakaava loma-asumista varten.

Pohjoisesta sijainnista huolimatta Levi on helposti saavutettavissa. Kittilän lentoasema sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä. Henkilöautolla tai linja-autolla matkaa Rovaniemelle kertyy 170 kilometriä ja Ouluun 380 kilometriä.

Ota yhteyttä!

Tanja Hämäläinen

Alueidenkäytön johtava asiantuntija, Rovaniemi

Lappi ja Pohjois-Pohjanmaan pohjoisosa, asemakaavat, yrityskohteet

040 186 9339

Marja Vaara

Kiinteistökauppa-asiantuntija, Rovaniemi

Lappi: Enontekiö, Inari, Kittilä, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Savukoski, Utsjoki

0400 713 770

Kari Männistö

Myyntipäällikkö, Rovaniemi

0400 180 063