Monenlaisten lomailijoiden Levi

Levillä hullaannutaan lumilajien lisäksi kesäkelkkaradoista, minigolfista, alamäkipyöräilystä sekä tietysti Lapin luonnosta. Yrittäjille on tarjolla runsaasti erilaisia tontteja – myös hotellirakentamiseen. Osassa kohteista rakentamisen voi aloittaa heti.

Levi on Suomen suurin ympärivuotinen laskettelu- ja matkailukeskus Lapissa. Hiihtokeskus tarjoaa matkailijalle 43 rinnettä ja 230 kilometriä maastohiihtolatuja, ja alueella on tarjolla myös monenlaisia kesä- ja syysaktiviteetteja.

Metsähallitukselta löytyy yrityksille sopivia kohteita useista paikosta Levin ympäristöstä: Taalovaarassa, Seitassa, Lainiossa ja Kehtosvasassa on tarjolla tontteja ravintolatoimintaan, hotelli-, lomakylä- ja muuhun majoitusrakentamiseen sekä monipuoliseen matkailua palvelevaan toimintaan. Useampi tontti sijaitsee valmiin päällystetyn tien varrella.

Pohjoisesta sijainnista huolimatta Levi on helposti saavutettavissa. Kittilän lentoasema sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä. Henkilöautolla tai linja-autolla matkaa Rovaniemelle kertyy 170 kilometriä ja Ouluun 380 kilometriä.

Levi Taalovaara

Kohdenumero Kortteli Tontin numero Pinta-ala Tyyppi Myyntihinta Tila
20451245 101-1 3 ha matkailupalvelutontti 1 225 000 € Varattu

Ota yhteyttä!

Tanja Hämäläinen

Alueidenkäytön johtava asiantuntija, Rovaniemi

Pohjoisen kohteet

040 186 9339

Marja Vaara

Kiinteistökauppa-asiantuntija, Rovaniemi

Lappi: Enontekiö, Inari, Kittilä, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Savukoski, Utsjoki

0400 713 770