Saimaan maisemia Pistohiekan lomakyläalueella

Pistohiekan lomakyläalue sijaitsee Puumalan kunnassa luonnonkauniilla paikalla Saimaan Lietveden rannalla. Alue sopii korkealaatuiseen rakentamiseen vapaa-ajan matkailukäyttöön.

Pistohiekka on kuuluisa hiekkarannastaan ja Saimaasta kohoavista kalliorannoistaan – ei ihme, että se lukeutuu Suomen kuvatuimpiin maisemiin. Ympäristössä on hyödynnettävissä monipuolisia virkistyspalveluja paikallisten palvelutarjoajien kanssa. Puumalan kuntakeskus sijaitsee 16 kilometrin päässä.

Meillä on Pistohiekan ranta-asemakaavassa kortteli (RM1), johon voi rakentaa 3 000 kerrosneliömetriä. Alue soveltuu hyvin hotelli- ja ravintolarakentamiseen. Rakentamisen voi aloittaa heti rakennusluvan varmistuttua.

Asemakaavan muut korttelit ovat Puumalan kunnan omistuksessa ja osalle niistä on jo aloitettu rakentaminen. Pistohiekka Resort Oy:n rakentamat uudet majoitustilat sekä sauna- ja ravintolamaailma on otettu käyttöön vuonna 2022. Lisäksi Puumalan kunta investoi Pistohiekan uuteen vierasvenelaituriin.

Tutustu myös Pistohiekan matkailun ja puurakentamisen kehittämisen konseptiin ja Uuteen Pistohiekkaan.

Metsähallituksen tontti Puumalassa Pistohiekan alueella

Puumala Pistohiekka

Kohdenumero Kortteli Tontin numero Pinta-ala Tyyppi Myyntihinta Tila
20330968 1 1 18 286 m2 matkailupalvelutontti Vapaa

Tutustu tarkemmin

Jos sinulla on suunnitelma, ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä toimintaasi varten sopiva tontti. Voit vuokrata tai ostaa tontin liiketoimintaa varten.

Ota yhteyttä!

Timo Karhapää

Kehitysasiantuntija, yrityskohteet, Helsinki

040 758 8882

Kari Männistö

Myyntipäällikkö, Rovaniemi

0400 180 063