Kolari, RA 457-2, Ylläs, Äkäslompolo Maahisentie, Velhotar Kortteli RA 457-2, tontti 105-90

Pekkinen Paula
Pekkinen Paula Kiinteistökauppa-asiantuntija

Palvelut ja harrastusmahdollisuudet

 • Hiihto
 • Kalastus
 • Laskettelu
 • Metsästys
 • Retkeily

Tontin varustelu

 • Sähköliittymä
 • Vesiliittymä
Varattu 15.3.2024 saakka
 • Pinta-ala ha
 • Rakennusoikeus 250 m2
 • Tyyppi Matkailukeskustontti
 • Myyntihinta 107 600 €
 • Kaava-alue Kolari, Ylläs, Äkäslompolo Maahisentie

Sijainti Kolari, Ylläs, Äkäslompolo Maahisentie, Velhotar, 95970, Äkäslompolo
Alue Lappi
Kohteen tyyppi Matkailukeskustontti
Kortteli / Tontti RA 457-2, 105-90
Velaton hinta 107 600 €
Myyntihinta 107 600 €
Tontin pinta-ala ha
Ranta Ei rantaa

Lisätietoja Tie perille
Vesiliittymä Kunnan
Viemäröinti Kunnan

Tontin pinta-ala ha
Rakennusoikeus 250 m2
Tontin omistus Oma
Kaavoitustilanne Asemakaava
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.

Kiinteistötunnus 273-402-105-90

Lisätietoja palveluista Laskettelurinteille on pari kilometriä, hiihtolatu ihan vieressä ja Äkäslompolon kylän palvelut kävelymatkan päässä, kylpylä Ylläsjärvellä.
Liikenneyhteydet Omalla kulkuneuvolla, bussilla, lähin rautatieasema Kolarissa ja Rovaniemellä sekä lentoasema Kittilässä ja Rovaniemellä.
Ajo-ohje Kolarista tultaessa Lompolontieltä oikealle Tunturintielle, jota n. 2,2 km ja edelleen oikealle Maahisentielle. Tontit sijoittuvat Maahisentieltä vasemmalle Mettiäisentien ja Usvametsäntien varsille. Ylläsjärveltä tultaessa Maisematietä Äkäslomploon ja edelleen Tunturitietä Maahisentien risteykseen n. 2 km.

Kohde kartalla

Rakenna oma tukikohta seitsemän tunturin ympäröimään Äkäslompolon kylään. Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kyljessä, Maahisentien alueella on kaavoitettuja tontteja vapaa-ajan asumista tai kakkosasumista varten. Maahisentien alue on keskeisellä sijainnillaan erinomainen omalle ja vaikkapa vuokrauskäyttöön tarkoitetulle loma-asunnolle.

Ylläksen alue tarjoaa kaikenikäisille erinomaiset puitteet harrastamiseen, elämiseen ja olemiseen jokaisena vuodenaikoina. Hiihtoon vaihtelua tuo yli 300 kilometriä hoidettuja latuja. Laskettelurinteitä Yllästunturilla löytyy pienille ja isoille, jokaisen taidoille yli 60. Hiihtäen, lasketellen tai maanteitse Maisematietä pitkin voi yhdistää kahden hiihtokeskuksen, Äkäslompolon Ylläs Ski Resortin ja Ylläsjärven Sport Resort Ylläksen palvelut.

Neljän kunnan alueelle ulottuvassa Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa on merkittyjä kävelyreittejä noin 350 kilometriä. Upeisiin Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemiin on avattu noin 50 kilometrin pituinen, Ylläkseltä Leville kulkeva maastopyöräilyreitti. Yllästunturin talvisen kauneuden voi kokea myös fatbikella rullaillen tai liukulumikenkäilemällä. Karvapohjasukset yhdistävät lumikenkäilyn ja umpihankihiihdon parhaat puolet.

Ylläksen monipuoliset palvelut ja aktiviteetit ovat lähellä, joten välttämättä et tarvitse lomasi aikana omaa autoa. Lentäen pääset Kittilään tai junalla Kolariin. Kittilästä tai Kolarista matkustat mukavasti bussilla Äkäslompoloon. Äkäslompolon alueella liikkuu SkiBussi, jonka kyydissä on vaivatonta siirtyä loma-asunnoltasi vaikkapa Ylläksen upeille rinteille laskettelemaan ja viettämään päivää. Latu- ja patikointireitit kulkevat loma-asuntosi vieressä.

Tutustu klikkaamalla alla olevasta listasta haluamaasi tonttia, saat näkyville tonttikohtaiset hinta- ym. tiedot. Ota yhteyttä myyjäämme, häneltä saat lisätietoja.

Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pekkinen Paula
Pekkinen Paula Kiinteistökauppa-asiantuntija 040 6309119

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi - kuulet ensimmäisten joukossa kohteisiimme liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Tilaa uutiskirje