Kuhmo, 14, Iso-Rommakko, Hyrynsalmentie Kortteli 14, tontti 1

Puurunen Tarja
Puurunen Tarja Kiinteistökauppa-asiantuntija

Palvelut ja harrastusmahdollisuudet

  • Kalastus
  • Metsästys
  • Retkeily
Vapaa
  • Pinta-ala 5 580 m2
  • Rakennusoikeus 180 m2
  • Tyyppi Rantatontti
  • Myyntihinta 18 500 €
  • Kaava-alue Kuhmo, Iso-Rommakkojärvi-Ontojärvi

Sijainti Kuhmo, Iso-Rommakko, Hyrynsalmentie , 88740, Kuhmo
Alue Kainuu
Kohteen tyyppi Rantatontti
Kortteli / Tontti 14, 1
Velaton hinta 18 500 €
Myyntihinta 18 500 €
Tontin pinta-ala 5 580 m2
Ranta Oma ranta
Rannan tyyppi Järvi
Vesistön nimi Iso-Rommakko

Lisätietoja Tie perille

Tontin pinta-ala 5 580 m2
Rakennusoikeus 180 m2
Tontin omistus Oma
Kaavoitustilanne Ranta-asemakaava
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.

Kiinteistötunnus 290-404-195-7

Ajo-ohje Kuhmosta Sotkamon suuntaan n. 20 km (tie nro 900). Käänny oikealle Hyrynsalmentielle (tie nro 904). Tätä tietä n. 1,5 km. Käänny oikealle Hautkankaantielle. Hautakankaantietä eteenpäin n. 2 km, josta oikealle tonttitielle (Laatumaan tienviitta).

Kohde kartalla

Ison-Rommakkojärven ja Ontojärven rantatontit sopivat luonnon rauhaa ja luontoharrastuksia kaipaavalle. Alueiden erämaisuudesta huolimatta tonteilta on lyhyt matka Kuhmon keskustaan. Ontojärveltä on matkaa noin 19 kilometriä ja Isolta-Rommakkojärveltä vajaa 25 kilometriä.

Luonnon monipuolisuus, jyhkeät mäntymetsät ja laajat erämaat kuvaavat alueen luontoa. Ontojärvellä avautuu rantatörmältä upeat hiekkarannat. Iso-Rommakkojärven rannat ovat osin kivikkoisia. Rakentaminen on täällä helppoa, sillä tontit sijaitsevat tasaisella mäntykankaalla. Tonteille on valmiina tonttitie, muutoin tontit on jätetty luonnontilaan ilman mukavuuksia. Ontojärven kahdelle tontille saa sähköliittymän.

Iso-Rommakkojärvi ja Ontojärvi ovat kalaisia järviä. Ontojärvi on säännöstelty järvi, johon tehdään säännöllisesti kalaistutuksia. Syväjärven virkistyskalastualue on alle kolmen kilometrin etäisyydellä Ontojärven tonteista. Länsi-Kuhmon laajat pienriistamaat ovat kävelymatkan päässä molempien alueiden tonteilta. Ontojärveltä pääsee veneilemään Tervareitti-vesiretkeilyreitille. Kuhmon luontokeskus Petolassa kannattaa käydä tutustumassa alueen luontoon ja hakemassa lisää retkeilyvinkkejä.

Loma-asuntotontteja on myös Iso-Rommakkojärven itä- ja kaakkoisrannalla, Iso-Rommakkojärvi-nimisellä kaava-alueella. Tutustu alueen tontteihin ja löydä omasi. Ota yhteyttä myyntineuvottelijaamme. Hän antaa mielellään lisätietoa tonteista.

Muut alueen kohteet

Kohdenumero Kortteli Tontin numero Pinta-ala Tyyppi Myyntihinta Tila
9426765 15 1 5 570 m2 rantatontti 20 000 € Vapaa

Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Puurunen Tarja
Puurunen Tarja Kiinteistökauppa-asiantuntija 0400 322 060

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi - kuulet ensimmäisten joukossa kohteisiimme liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Tilaa uutiskirje