Muonio, 41, Olos, Ketuntie Kortteli 41, tontti 1

Pekkinen Paula
Pekkinen Paula Kiinteistökauppa-asiantuntija

Palvelut ja harrastusmahdollisuudet

 • Hiihto
 • Kalastus
 • Laskettelu
 • Metsästys
 • Retkeily

Tontin varustelu

 • Sähköliittymä
 • Vesiliittymä
 • Viemäröinti
Varattu 31.5.2024 saakka
 • Pinta-ala 3 473 m2
 • Rakennusoikeus 350 m2
 • Tyyppi Matkailukeskustontti
 • Myyntihinta 31 200 €
 • Kaava-alue Muonio, Olos

Sijainti Muonio, Olos, Ketuntie, 99300, Muonio
Alue Lappi
Kohteen tyyppi Matkailukeskustontti
Kortteli / Tontti 41, 1
Velaton hinta 31 200 €
Myyntihinta 31 200 €
Tontin pinta-ala 3 473 m2
Ranta Ei rantaa

Lisätietoja Tie perille
Vesiliittymä Kunnan
Viemäröinti Kunnan

Tontin pinta-ala 3 473 m2
Rakennusoikeus 350 m2
Tontin omistus Oma
Kaavoitustilanne Asemakaava
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.

Kiinteistötunnus 498-401-293-103

Lisätietoja palveluista Oloksen hiihtokeskuspalvelut laskettelurinteet, ladut, ravintola. Kittilään Levikeskukseen on matkaa vain vajaa 60 km ja Ylläkselle Äkäslompoloon vajaa 50 km.

Liikenneyhteydet Omalla kulkuneuvolla, lentokenttä Kittilässä ja Rovaniemellä, rautatie Kolariin ja Rovaniemelle. Yleisen tien Muonio-Kittilä läheisyydessä.


Ajo-ohje Kittilä-Muonio tieltä Oloksen hiihtokeskukseen Oloksentielle ja risteyksesta oikealle kortteli RA 30 vasemmalle Jäniksentielle. Tontti sijoittuu tien oikealle puolelle. Kortteli RA 35 Oloksentieltä Ketuntielle, ensimmäinen risteys vasemmalle Ketunraitti ja edelleen oikealle Ketunkuono. Tontti sijoittuu Ketunraitin ja Ketunkuonon teiden risteykseen. RA 36 ja 41 sijoittuvat Ketuntien varteen tien oikealle puolelle.

Kohde kartalla

Olos on murtomaahiihtäjän paratiisi. Hiihtokausi alkaa hyvissä ajoin ensipakkasten tultua syksyllä heti, kun alueella on saatu lumetettua ensilumen hiihtoladut. Latuverkostoa on yli 250 kilometriä upeissa maisemissa Olostunturin, Särkijärven, Jerisjärven ja Muonion vaihtelevissa maastoissa yhdistäen hiihtokohteet yhdeksi laajaksi hiihtomaaksi. Alueen hiihtokauden huipentuma on vuosittain kevättalvella hiihdettävä Lapponia-hiihto.

Olokselta voi suunnata retkiä myös lähialueen muille tuntureille sekä maisemallisesti ja kasvillisuudeltaan monipuoliseen Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon. Lohta kannattaa pyytää vaikkei sitä saisikaan. Ruotsin ja Suomen välinen rajajoki, lohijokena mainetta saanut Muonionjoki virtaa Muonion kirkonkylän ohi noin 10 kilometrin päässä Olokselta.

Oloksella on loma-asuntotonttien lisäksi neljä liiketonttia, joihin on mahdollista suunnitella ja toteuttaa liiketoimintaa palvelevaa rakentamista ja liiketoimintaa. Tutustu tontteihin klikkaamalla alla olevasta listasta. Ota yhteyttä myyjäämme, hän antaa mielellään lisätietoja.

Muut alueen kohteet

Kohdenumero Kortteli Tontin numero Pinta-ala Tyyppi Myyntihinta Tila
9678977 35 1 1 836 m2 matkailukeskustontti 21 000 € Vapaa

Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pekkinen Paula
Pekkinen Paula Kiinteistökauppa-asiantuntija 040 6309119

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi - kuulet ensimmäisten joukossa kohteisiimme liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Tilaa uutiskirje