Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x
Tontit

Lohja, Vahermajärvi

Ihana luonnonläheinen ja rauhallinen monien mahdollisuuksien alue Vahermajärvellä, jossa veden ekologinen tila on erinomainen (www.ymparisto.fi). Hiekkaranta ja viehättävä maasto täydentävät kokonaisuuden, mitä rakentamista alueelle toteutetaankaan. Vahermajärvelle ajaa pääkaupunkiseudulta vain noin tunnin.

Kokonaisuus on 42 hehtaarin (maa-ala 15 ha) ranta-asemakaavan alue, jossa on rakennusalan lisäksi vesi- ja metsäaluetta sekä rantaviivaa 650 metriä. Rakentaa voi RM-merkinnällä osoitetulle alueelle ja VAIN MATKAILUA PALVELEVIA RAKENNUKSIA. Kyseessä EI OLE TAVANOMAISEEN LOMARAKENTAMISEEN tarkoitettu alue.

Kaava-alueella on kaksi rakennusalaa, joista kummallekin voi rakentaa max.10 rakennusta ja isoimman rakennuksen koko voi max.olla 500 krsm2. 1 RM -alueen kokonaisrakennusoikeus on 1000 krsm2, josta erillisen saunan osuus on 100 krsm2. Alueella on kevytrakenteisia vanhoja majoitusmökkejä ja sauna, jotka voidaan luokitella purkukuntoisiksi. Alueen pinta-ala on 2,8 ha ja sillä on rantaviivaa noin 330 metriä.

2 RM -alueen kokonaisrakennusoikeus on 850 krsm2, josta erillisen saunan osuus on 50 krsm2. Alue on rakentamaton, ja sen pinta-ala on 0,8 ha joka sisältää rantaviivaa noin 150 metriä.

Kokonaisuudesta on mahdollista hankkia pelkästään RM-alue /-et tai niiden lisäksi virkistys- ja metsäaluetta RM-alueiden tueksi. Katsothan myös tarkemmat kaavamääräykset kaavatiedoista "RANTA-ASEMAKAAVA" -linkistä (liite).

Perustiedot

Sijainti:
Lohja , Vahermajärvi, 3850 Pusula
Tyyppi:
muu
Myyntihinta:
1
Ranta:
Oma ranta, järvi
Vesistön nimi:
Vahermajärvi

Muuta

Lisätietoja:
Tie perille

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala:
15,0 ha
Rakennusoikeus:
1 850 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Lohjan kaupunki: rakennusvalvonta
Tontin omistus:
oma
Kaavoitustilanne:
ranta-asemakaava

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus:
444-893-1-1

Palvelut ja liikenneyhteydet

Ajo-ohje:
Kärköläntie 769, Nummi-Pusula
Sijainti kartalla