Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x
Tontit

Lohja, Vahermajärvi

Ihana luonnonläheinen ja rauhallinen monien mahdollisuuksien alue Vahermajärvellä, jossa veden ekologinen tila on erinomainen (www.ymparisto.fi). Hiekkaranta ja viehättävä maasto täydentävät kokonaisuuden, mitä tahansa rakentamista alueelle toteutetaankaan. Vahermajärvelle ajaa pääkaupunkiseudulta vain noin tunnin.

Kokonaisuus on ranta-asemakaavan alue, jossa rakentaa voi RM-merkinnällä osoitetulle alueelle. Paikalle saa rakentaa VAIN MATKAILUA PALVELEVIA RAKENNUKSIA, kyseessä EI OLE TAVANOMAISEEN LOMARAKENTAMISEEN tarkoitettu alue.

Alueen kokonaisrakennusoikeus on 850 krsm2, josta erillisen saunan osuus on 50 krsm2. RM-alueelle voi rakentaa max.10 rakennusta ja isoimman rakennuksen koko voi max.olla 500 krsm2. Katsothan tarkemmat kaavamääräykset kaavatiedoista "RANTA-ASEMAKAAVA" -linkistä (liite).

Ranta-asemakaava sisältää myös viereiset virkistys- ja metsäalueet, jotka antavat tukea RM-alueen käytölle. RM-alueen pinta-ala on 0,8 ha ja se sisältää rantaviivaa 150 m. Kokonaisuudesta on mahdollista hankkia pelkästään RM-alue tai sen lisäksi virkistys- ja metsäaluetta.

Perustiedot

Sijainti:
Lohja , Vahermajärvi, 3850 Pusula
Tyyppi:
muu
Myyntihinta:
1
Ranta:
Oma ranta, järvi
Vesistön nimi:
Vahermajärvi

Muuta

Lisätietoja:
Tie perille

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala:
2,3 ha
Rakennusoikeus:
850 m²
Tontin omistus:
oma
Kaavoitustilanne:
ranta-asemakaava

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus:
444-893-1-1

Palvelut ja liikenneyhteydet

Ajo-ohje:
Kärköläntie 769, Nummi-Pusula
Sijainti kartalla
X

Tutustu tontin ostajan & vuokraajan tietopakettiin