Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x
Tontit

Taivalkoski, Taivalkoski, Turpeinen (15/2) Kortteli 15, tontti 2

TAIVALKOSKEN TURPEISEN RANTATONTIT SOVELTUVAT HYVIN LOMARAKENTAMISEEN

Taivalkosken Turpeisen ranta-asemakaavalla sijaitsevat tontit ovat erinomaisia rakentaa ja käyttää lomapaikkana, koska maapohja on alueella yleensä mäntypuustoinen kangas. Rakennusoikeutta tontilla on runsaasti 150 kerrosneliömetriä. Rakennuspaikat sijoittuvat sekä Turpeisenjärven että Murhijoen rantaan. Matkaa Oulusta rantatonteille tulee noin 180 km.

Tonttien varustelu

Tontit ovat lohkottu valmiiksi omiksi tiloiksi, joten ostajalle ei tule lohkomiskustannuksia. Tonteilla ei ole sähköjä. Tonttien liittymät on melkein kaikilla tonteilla rakennettu.

Tiestö

Tiestö tonteille on valmis.

Yleissijainti , maisema ja maapohja:

Tontit sijaitsevat lähellä Kylmäluoman retkeilyaluetta. Tontit ovat hyvin lomarakentamiseen soveltuvaa, pinnanmuodostukseltaan vaihtelevaa, mutta kuitenkin varsin tasaista tai loivasti kumpuilevaa mäntypuustoista maastoa. Taivalkosken keskustaajama matkailupalveluineen on varsin lähellä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kirjailija Päätalo -aiheiset matkailu- ja kulttuurikohteet ovat vieressä.

Metsät ja vesistö:

Metsäalueet ovat pääasiassa mäntyvaltaista kuivahkoa kangasta. Vesistöjen rannassa on paikoin vanhaa kuusikkoa, lehtipuustoa ja lähteikköjä.

Vesi on kirkasta ja puhdasvetistä Iijoen latvavettä. Se on puhdasta, koska rannoilla ei ole merkittävästi asutusta tai maataloutta. Kalastona vesistössä on mm. muikkua ja harjusta.

Luontoharrastukset:

Alueella on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa patikointia, melontaretkeilyä ja moottorikelkkailua (kts. liitekartat). Lähistöllä Kylmäluoman retkeilyalue monipuolisine palveluineen. Tontit rajoittuvat valtion maahan, jossa laajat monipuoliset marjastus, sienestys ja metsästysalueet. Metsähallituksen ylläpitämä laavu Murhijoen pohjoisrannalla Ulkujoen suulla on helposti saavutettava koko perheen retkikohde ja tulipaikka makkaranpaistolle.

Tonttien taustamaata myynnissä:

Nyt sinulla on mahdollisuus myös ostaa tonttisi isompana. Laatumaa tarjoaa tonttiin rajautuvaa maata liitettäväksi tonttiin. Pääset näin hallitsemaan laaja-alaisesti terassiltasi avautuvaa luonnonmaisemaa.


Valitse vapaa-ajan tulikohtasi paikka nyt!
Tontit on merkitty maastoon tauluin. Tee retki maastoon ja valitse omasi.


Perustiedot

Sijainti:
Taivalkoski , Taivalkoski, Turpeinen (15/2) Kortteli 15, tontti 2, 93400 Taivalkoski
Tyyppi:
rantatontti
Kortteli / Kiinteistön nimi:
15
Velaton hinta:
19 000 €
Myyntihinta:
19 000 €
Ranta:
Oma ranta, järvi
Vesistön nimi:
Turpeinen on Iijoen vesistöä

Muuta

Lisätietoja:
Tie perille

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala:
4 989 m²
Rakennusoikeus:
150 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
RA-rontille saa rakentaa yhden lomarakennuksen, yhden vierasmajan, yhden saunarakennuksen ja kolme talousrakennusta. Lomarakennuksessa saa olla kaksi loma-asuntoa. Kokonaisrakennusoikeus on 150 k-m2, josta lomarakennukseen saa käyttää korkeintaan 120 k-m2.
Lomarakennuksen min. etäisyys rannasta on 25 m. sekä saunan ja muun pienehkön talousrakennuksen 10 m.
Tontin omistus:
oma
Kaavoitustilanne:
ranta-asemakaava
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Tontin voi myös vuokrata. Vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuosivuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Vuokraaika 40 v. Sopimusaikana ei muita tasokorotustarkistuksia. Tontin voi ostaa kesken vuokrakauden tontin sen hetkisellä käyvällä hinnalla.

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus:
832-401-160-31

Palvelut ja liikenneyhteydet

Ajo-ohje:
Taivalkoskelta Posiontien risteyksestä Kuusamon suuntaan vt. nro 20 (Oulu-Kuusamo) n. 0,4 km, josta oikealle Jokijärventielle. Tätä tietä (nro 8400) n. 16 km, josta vasemmalle Kylmäluomantielle. Kylmäluomantietä 5,8 km, josta oikealle kortteleille 10-12.

Tästä risteyksestä edelleen eteenpäin n. 1 km, josta oikealle kortteleille 13-15 (Jokijärvenkankaantie).

Kortteli 16: ei valmista tieyhteyttä.
Sijainti kartalla