Kehitettäviä liike- ja teollisuustontteja

Alla muutamia esimerkkejä kohteistamme, joita voimme kehittää eteenpäin yhdessä. Tontiin myynti ja toiminnan aloittaminen näillä kohteilla vaatii kunnan kaavoittamista. Kaavoittamisessa voidaan huomioida tulevat yrittäjän tarpeita.

Kuopio, Pieni Neulamäki

Kuopion kaupungin eteläpuolella sijaitseva alue, 5-tien tuntumassa. Alue soveltuu erinomaisesti teollisuus- ja liikerakentamiseen. Maa-alueen koko on noin 350 hehtaaria. Alueen yleiskaavassa rakennusoikeutta noin 500000 k-m2, toteuttaminen vaatii asemakaavoituksen.

Liperi, Joensuun lentokentän lähialue E

Alue sijaitsee Joensuun lentokentän tuntumassa. Alue on kaavoitettu Joensuun seudun yleiskaavassa E alueeksi, ei varsinaista käyttötarkoitusta, mutta soveltuu esim. teollisuus ja toimitilarakentamiseen. Alueen koko noin 24 ha, alueen toteuttaminen vaatii asemakaavan laatimisen (Liperin kunta).

Loviisa, Tesjoki

Loviisassa tarjolla asemakaavan mukainen Tavaraterminaalin alue. Tonttialueen koko on noin 6,9 hehtaaria ja kaavassa sille on osoitettu rakennusoikeutta 26 400 kr-m2.

Mikkeli, Karila

Mikkelin Karilan alue sijaitsee erinomaisella paikalla Mikkelin taajamassa 5-tien tuntumassa. Alue on vielä kaavoittamaton. Sijainniltaan erinomainen asuin- ja liikerakentamiseen Alueen koko on noin 85 hehtaaria ja alueen toteuttaminen vaatii yleiskaavoituksen ja asemakaavoituksen (Mikkelin kaupunki).

Mikkeli, Karila risteysalue

Mikkelin Karilan risteysaluealue sijaitsee erinomaisella paikalla 5-tien tuntumassa. Risteysalueen ”kolmio” on Mikkelin kaupungin ja Metsähallituksen omistuksessa. Alue soveltuu erinomaisesti liikekeskuksen rakentamiseen. Metsähallituksen maa-alueen koko on noin 3 hehtaaria. Alueen toteuttaminen vaatii risteysalueelle uuden liikenneratkaisun, yleiskaavoituksen ja asemakaavoituksen.

Parkano, Asemanseutu

Parkanon asemanseudulla olisi mahdollisuus kehittää hyväksymättä jäänyttä osayleiskaavaa. Kaavassa alueelle on ollut tarkoitus kehittää teollisuustoimintojen keskittymä.

Ota yhteyttä!

Kari Männistö

Myyntipäällikkö, Rovaniemi

0400 180 063

Timo Karhapää

Kehittämisen asiantuntija, yrityskohteet, Vantaa

040 758 8882