Kehitettäviä pientalotontteja

Olemme tunnistaneet alueiltamme useita pientalorakentamiseen soveltuvia kohteita. Näillä vaaditaan vielä kunnan asemakaavoitus ennen myyntiä. Asemakaavoituksessa voidaan huomioida rakentajan tarpeita.

Heinola, Vierumäki AP

Alue sijoittuu Vierumäen Urheilukeskuksen länsipuolelle Heinolantien varteen. Alue on kaavoitettu yleiskaavassa pientalovaltaiseen asuinrakentamiseen (AP-2). Maa-alueen koko on noin 3,2 ha. Alueen toteuttaminen vaatii asemakaavan laatimisen.

Jokioinen, Kuntakeskus

Jokioisten kuntakeskuksessa sijaitsee Keskustan ja lähiympäristön osayleiskaavan mukaisia AP-alueita, joiden avulla on mahdollisuus olla kehittämässä Jokioisten kunnan tonttitarjontaa. Kohteiden toteuttaminen vaatii lisäksi asemakaavoituksen.

Keuruu, Peurunniemi

Keuruun Peurunniemen alue sijaitsee Keurusselän rannalla hyvien ulkoilualueiden ja palveluiden äärellä. Peurunniemen alue on entistä varuskunnan käytössä ollutta aluetta mutta varuskunnan toiminnan lakattua, alue on vapautunut uuteen käyttöön.

Lahti, Nastola Uusikylä

Uusikylä alue sijaitsee Nastolan taajasta Kouvolan suuntaan hyvien liikenneyhteyksien varrella. Alue on kaavoitettu pääosin pientalorakentamiseen. Yleiskaavassa on varaus myös liiketontille Kouvolan tien tuntumaan. Maa-alueen koko on noin 11 hehtaaria. Alueen toteuttaminen vaatii asemakaavan tarkistuksen pientaloalueella ja asemakaavan laajennuksen liiketonttialueelle.

Liperi, Ylämylly Marjala AP

Alue sijaitsee Pyhäselän rannan tuntumassa, lähellä Joensuun kaupungin rajaa. Alue on kaavoitettu Joensuun seudun strategisessa yleiskaavassa AP alueeksi. Alueen koko noin 9 ha, alueen toteuttaminen vaatii asemakaavan laatimisen.

Mikkeli, Karila

Mikkelin Karilan alue sijaitsee erinomaisella paikalla Mikkelin taajamassa 5-tien tuntumassa. Alue on vielä kaavoittamaton. Sijainniltaan erinomainen asuin- ja liikerakentamiseen Alueen koko on noin 85 hehtaaria ja alueen toteuttaminen vaatii yleiskaavoituksen ja asemakaavoituksen (Mikkelin kaupunki).

Mikkeli, Moisio

Mikkelin Moision alue sijaitsee kauniilla kulttuurihistoriallisella alueelle kaupungin keskustan läheisyydessä. Alueella on v. 2015 hyväksytty yleiskaava, kaava pitää sisällään asunto-, loma-asunto-, matkailu-, palvelu- ja työpaikka-alueita. Alueen koko on noin sata hehtaaria ja alueen toteuttaminen vaatii asemakaavoituksen.

Ota yhteyttä!

Kari Männistö

Myyntipäällikkö, Rovaniemi

0400 180 063

Timo Karhapää

Kehitysasiantuntija, yrityskohteet, Helsinki

040 758 8882