Valmiita yritystontteja alueittain

Meiltä löytyy valmiita liiketoimintaan tarkoitettuja tontteja etenkin pohjoisen hiihtokeskusten yhteydestä esimerkiksi Rukalta, Leviltä ja Saariselältä, mutta myös muun muassa Suomussalmen Hossasta, Mikkelin Kalevankankaalta ja Puumalan Pistohiekalta. Listoiltamme löytyy tontteja asuntorakentamisen, matkailun ja teollisuuden tarpeisiin. 

Metsä reunustaa järveä. Tie risteilee metsässä ja vie luontokeskukselle järven rantaan. Ilmakuva.
Hossa

Hossan ydinalueen liiketonttimme sijaitsevat Hossan kansallispuiston luontokeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Gondolihissi Rukalla
Ruka

Ruka on valittu useamman kerran vuoden hiihtokeskukseksi, ja Kuusamo on ympärivuotisen matkailun mallikunta.

Talvinen tunturimaisema. Kaksi henkilöä on hiihtämässä kuvassa näkyvien mökkien edessä.
Inari

Kansainvälinen matkailu erityisesti Aasiasta on kasvanut nopeasti Ylä-Lapissa. Saariselällä ja Inarissa on valmiiksi kaavoitettuja alueita monenlaiseen yrittämiseen.

Tontteja eri tarkoituksiin


Havainnekuva isosta hotellista kaamoksen aikaan.
Hotellitontit

Hotellitonttimme ovat nimensä mukaisesti hotellirakentamiseen määriteltyjä, yleis- tai asemakaavoitettuja tontteja. Ne sijaitsevat pääasiassa matkailukeskuksissa, kuten Saariselällä ja Kittilässä rinnealueiden kupeessa t[…]

Mönkijät pihalla
Liike- ja teollisuustontit

Liike- ja teollisuustonttimme ovat yleis- tai asemakaavoitettuja, yrityksille tai teolliselle toiminnalle määriteltyjä tontteja. Erikokoisia liike- ja teollisuustontteja on ympäri Suomea.

Matkailupalvelutontit

Matkailupalvelutonttimme ovat matkailuun keskittyviä liiketontteja. Suurin osa matkailupalvelutonteista on Lapissa tunturikeskuksissa ja matkailukeskittymissä, mutta tontteja löytyy myös eteläisemmästä Suomesta järvien r[…]